Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hipotiroidi (kaka)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhipotiroidi (kaka)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nejmettin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 61
Mesajın Direkt Linki Konu: hipotiroidi (kaka)
    Gönderim Zamanı: 16 Tem 2013 Saat 21:58
MERHABA HOCAM KIZIM 9 AYLIK KABIZLIK  SORUNUMUZ BAŞLADI 3 GÜNÜ BEKLİYORUM YAPMIYOR FİTİLLE YAPTIRIYORUM SERT Bİ KAKA YAPIYOR BUGUN YİNE FİTELLE YAPTI HAMUR KIVAMINDA ONU YAPMAK İÇİN COK AGLADI DOKTORU ARDAIM hipotiroidi SORUNU YAPAR DEDİ 3 AYDAN BU YANA BESLENME SIKINTISIDA VAR UYUDUKCA EMİYOR 3 AYLIK OLANA KADAR SORUN YOKTU İSTEYEREK EMİYORDU AMA ARA ARA TIKANA TIKANA HOCAM EK GIDAYLA ARASI İYİ DEGİL UYUDUKCA EMİYOR KİLOLU Bİ KIZIM VAR HEP AKLIMA TALIMIŞTIR FAZLA EMMİYOR AMA NEDEN KİLOLU DOKTORDA hipotiroidi BAKILMALI DEDİ İYİCE KORKTUM KİLOLU OLMASI ONDAN OLABİLİRMİ OF COK KORKUYORUM
JNJK
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120135
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2013 Saat 08:56
O aptal doktor, erken kalksın da balığa çıksın... 9aydır aklı nerede imiş?  Hipotiroidi, 9 ayda yapacağı tahribatı çoktan yapmıştır, artık bu saatten sonra teşhis edilse ne olacak.. Mühim olan, "Hipotiroidinin" daha ilk ay içinde teşhis edilip, tedavinin başlanmasıdır. Ayrıca da eskisi gibi değil, şimdi artık, bebeklere doğar doğmaz Tiroid testleri yapılıyor. Bu sebeple, sizin çocuğunuzda (bu testler yapıldı ise) Hipotiroidi filan yok demektir. Doğumda, kızınıza bu Tiroid testleri yapıldımı, yoksa yapılmadımı?? İnşallah yapılmıştır. Eğer yapılmadı ve kızınızda hakikaten "Hipotiroidi" var ise ve  siz 9 ay gibi bir süreyi tedavisiz geçirdi iseniz, o doktoru mahkemeye verin... Bakıldı ise, sonuçlarını bana yazın.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Tem 2013 Saat 08:58
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2013 Saat 09:08
yok hocam saglık ocagından topuk kanı almışlardı o kadar
JNJK
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2013 Saat 09:11
73 santim 10750grm ne olcak şimdi  topuk kanı almışlardı hastanede ve saglık ocagında ve bi sonuç verilmedi gerci onun içinmi aldılar bilmiyorum
JNJK
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2013 Saat 10:14
Onu bir araştırın. Veya çocuğunuzun bir "yüz resmini" bana gönderin. Bakar bakmaz, "Hipotiroidili" yüz belli olur.
4cm boy fazlası, 1.5kilo ağırlık fazlası var.
Delinin biri kuyuya taş attı, işin yoksa, çıkaracağız diye uğraşacağız. Yüz ifadesı "Hipotiroidiyi" andırıyorsa, test yapılması gerekecek.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2013 Saat 12:26
ARKADAŞLAR FOTOGRAF KOYMASINI BİLEN VARMI CAHİLLİK BASA BELA YA KIZIM İÇİN Bİ RESİM KOYAMADIM
JNJK
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2013 Saat 13:32
.....

Düzenleyen Gamze - 02 Ağu 2013 Saat 00:16
JNJK
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2013 Saat 23:30
O çocuğun  "HİPOTİROİDİ" ile yakından uzaktan bir ilgisi yok.. Yapılan ve söylenenler saçmalıktan başka bir şey değil.  Söylenen her şeyi unutun, kabız olduğu günler sadece Duphalac şurup, 1ölçek(5ml) verin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.