|
Hırıltı göğüs ağrısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mrtalexad
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 26 Şub 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 179 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Hırıltı göğüs ağrısıGönderim Zamanı: 13 May 2024 Saat 04:10 |
|
Hocam merhaba yaklaşık 1.5 sene önce Bi grip oldum 2.5 kuru öksürük geçmedi bunun sonucu doktora gittim once air fludalt ventolin nazetin bu 4 ilacı 6 ay kullandım son 3 aydır hiç bişey kullanmıyorum ama sizi tanımadığım için daha önce maalesef kandırıldım. GÜn içinde 1 buçuk saat hızlı tempo Yürüyüş yapıyorum herhangi Bi nefes sıkıntıö olmuyor zaten bu hastalık gelmeden önce çok haraketliydiö nefesimde falan skntı yok mas eve geliyorum sol göğüsümde ağrı ve hırıltı başlıyor çok uzun zamandır böyle ilk ilaçları son 3 aydır bırakmama rağmen hergün bu ağrılar la Yürüyüş yapıyorum ama hâla geçmedi 2 3 gün önce Bi ampül dvit 3 içtim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 May 2024 Saat 09:24 |
|
Keske daha once okumus olsa idiniz.
Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler, tamamina; Astim, Bronsit veya allerji derlerdi, simdi daha karli oldugu icin Zaturre diyorlar. Bu sarlatanlardan uzak durun. Her yeni gelen doktor nesli bir oncekinden beter durumda. Sahtekarlik normal Tip halini aldi. BUTUN ilaclari kesin ve bir daha da sakin kullanmayin. Ara ara sicak buhar uygulayin, basucunuza 2 damla ColdMix damlatin. Sicak icecekler icin. Iyi gelen sey sicakliktir!! Ihlamur, Papatya veya Nane de bir hikmet yoktur. |
|
![]() |
|
mrtalexad
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 26 Şub 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 179 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 May 2024 Saat 11:50 |
|
Anladım hocam Cold Mix ne kadar süre kullanayım ve bir gün geçicrk mi eski halime dönücek mi Vücud yoksa bu kalıcı hasar mı bırakır hep böyle mi yaşıycaz teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 May 2024 Saat 13:26 |
|
Gerek oldugu kadar kullanin. Belirli bir sure yok.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|