|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam siz kusura bakmayın bu konuyla alakalı bulamadım maillerinizi aslında çok okuyan biriyim sadece böyle bir olay olabilirmi diye sormak istedim gerçekten çaresizim oğlumun önemli bir hastalığı mı var bunu ogrenmek için çok araştırıyorum ve okuyorum bide size danışmak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Reflu'ye bagli olsa; HER GUN olur...
|
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bende öyle düşünüyorum reflü her zaman olur niye ayda bir kere olsun ama niye çocuk bogulacakmis gibi yapıyor ve yutkunuyor bunu anlayamıyorum özellikle hasta olacağı geceler böyle çok şahit oldum yanında yatıyorum onu izliyorum hocam sabah zaten hızlı nefes ve hırıltı başlıyor Birgün bir gece kötü geçiyor çocuk çok hızlı nefes alıp veriyor uyumuyor ağlıyor bir gün sonra daha iyi oluyor öksürük burun akıntısı hapşırık devam ediyor ateşi olmuyor hocam bu 6 aydır her ay oluyor öncesinde ablamiz hasta oluyor sanırım ondan bulaşıyor ama normal bi grip te niye nefes darlığı yaşar bu bebek bunu bana açıklar mısınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gormeden bilemem..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Gormenizde mümkün değil hocam Türkiye de olsanız nerde nerde bulurdum sizi peki nasıl bı doktora götüreyim devlet hastanelerinin doktorları hiç ise yaramaz ozeldekilerde bi derece ilgileniyor işte genel bi kan tahlili yapıldı hem yeni doğduğunda hemde 2 ay önce herşey normal bağışıklık zsyifmis 25 çıkmıştı solunum sıkıntısı nin nedeni kanda belli olurmu hangi bölüme götüreyim sizce doktora nesine baktirayim bide hocam astım hastası olsa bu çocuk ciğerleri dinlendiginde ses gelirmi oğlumun ciğerleri temiz diyor doktorlar boğazda balgam var diyor balgam bukadar nefes darlığı yaparmi hızlı nefes alması hırıltı solunum balgamdan olabilirmi
Düzenleyen Gamze kacal - 03 May 2017 Saat 12:18 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her Grip, iyilesirken akinti koyulastigi icin, hirilti olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|