Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hocam 9 aylık bebeğim çok az ek gıda yiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumHocam 9 aylık bebeğim çok az ek gıda yiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
slax Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 87
Mesajın Direkt Linki Konu: Hocam 9 aylık bebeğim çok az ek gıda yiyor
    Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2013 Saat 12:02
Hocam Öyle İyisiniz ki Allah Sizden Razı Olsun Allah sizi ve sizin gibi hocaları başımızdan eksik etmesin hocam Allah razı olsun sizden binlerce milyonlarca kere.
Hocam bebeğim ek gıda konusunda çok isteksiz. zorlra yürümeye çalışırken müzik dinleterek yedirebiliyorum bir yemek safası bir saat sürüyor..anne sütü içiyor hep genelde.
ben şuna bağlıyorum 5.5 aylıkken demiri 32 çıkmıştı doktorda biraz düşük demir tozu yazmıştı bende vermeyeyim doğal yollardan kapatayım derken çok endişelendim ve yemek konusunda biraz çok zorladım o günden beri ağzını sıkı sıkıya kapatıyor.büyük uğraşlarla yedirebiliyorum sadece anne sütü almak istiyor hep.
8.5 aylıkken 9.500 kilo 73 santimdi acaba sadece anne sütü alması büyümesini yavaşlatırmı nasıl beslenme konusundaki isteksizliğini yenebilirim.
Allah sizden razı olsun tekrar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118952
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2013 Saat 17:53
Cinsiyeti belli degil. Eger erkek ise, 8.7kg olmasi gerekirdi (kiz:8.1kg)Asiri fazla bir kilosu var, sakin zorlamayin. Anne sutu yeterli geliyorsa, ek gidaya gerek olmaz. Benim 6 hastam, 2 sene boyunca sadece anne sutu ile cocuklarini beslediler. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.