|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
miss hugolina ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2014 Saat 14:14 |
Merhabalar Kadir Bey,
Bebeğim şuan 7 ay 20 günlük.5 aylık iken iki tane diş çıkardı.Ateş olmadı.Ama dün gece bebeğimin hızlı hızlı soluduğunu farkettim,ve ateşini ölçtüm 37.7 yi geçemdi çok şükür.Ama saat başı baktım birden 37 ye düşüyor sonra tekrar 37.7 yada 36.5 37.5 arası gidip geliyordu.Gece buna rağmen uyandıkça emdi,keyfi yerindeydi hatta ateşten dolayı sık sık emzirdim sıvı kaybı olmasın diye.Sadece ateş var.Ve uykusuz kaldı.Ateşi düşürmek için hiç bir şey kullanmadım,sadece üzerini örtmedik.Öğlen doktora götürdüm üstten ve yandan toplam 4 -5 tane diş geliyor dedi,jel yazdı...Büyük kızımda diş çıkarırken ateş olmadı,acemi hissettim kendimi.Hocam bu ateş ne kadar sürer?Bebeğim için ne yapabilirim.Ek gıda istemiyordu şu ara zaten.Sadece emiyor.Diş ateşi 38 geçermi?
Düzenleyen miss hugolina - 13 Mar 2014 Saat 14:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
38 ustune "ates" denir....
Dis cikarken, ates olmaz, eskilerin uydurmasidir. Jellerinde hicbir faydasi olmaz, sirf recete dolsun diye yapilan bir sarlatanliktir. SIZIN cocugunuzda, hic ates olmadi. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|