Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - http://i.hizliresim.com/VVGAXy.jpg(göz)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhttp://i.hizliresim.com/VVGAXy.jpg(göz)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melekduygu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 124
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melekduygu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: http://i.hizliresim.com/VVGAXy.jpg(göz)
    Gönderim Zamanı: 12 Haz 2015 Saat 20:32
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melekduygu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2015 Saat 21:20
kadir hocam merhaba,

5 yaşındaki kızımın gözleri yaklaşık 10 gündür kızarıp, kaşınıyor. beyazında da bazen (kaşıdıktan sonra, ya da ağlayınca) kızarıklık oluyordu ama hemen geçiyordu. Fakat çevresindeki kızarıklık ve kaşıntılar bir türlü geçmedi, sizin yazılarınıza dayanarak her hangi bir ilaç kullanmadım, ellerini ve yüzünü temiz tutmaya çalıştım ama hala geçmedi. Göz doktoruna götürmeli miyim, önce size sormak istedim.

Diğer taraftan 24 aylık oğlum da yaklaşık 10 günden beri grip, 2 gün ateş yaptı, sonrasında ateşsiz, ağız kokusuz devam etti. dilinde de pas lekesi gibi bir görünüm olmadı hiç.  serum fizyolojik sürekli kullanıyorum ama geceleri sürekli tıkalı, akıntı çok az oluyor artık, fakat geceleri serum fizyolojiğe rağmen nefes alırken ciddi enerji harcıyor. bu konu ile ilgili de değerli fikirlerinizi öğrenebilirsem çok sevinirim.

Teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2015 Saat 22:34
Bazen; Goz bozukluklarinda, bu tip sikayetler olabiliyor, bir Goz doktoru gorsun.

Geceleri cok sikisirsaniz; Iliadin burun damlasi kullanabilirsiniz. 3 gun sadece, bir tarafa, 3 gun sadece obur tarafa; 2 ser damla damlatin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melekduygu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2015 Saat 23:47
hocam illiadini gribinin başında kullanmıştım 3 gün, hafif çapaklanması olmuştu, şimdi tekrar kullanmamın bir sakıncası olmaz değil mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2015 Saat 02:17
1 gun dahi ara vermisseniz, kullanin. Tek tarafli 3 gun kullandiginiz icin, bir sikinti olmaz, ara vermenide gerekmez. sadece ayni tarafa; pespese, 3 gunden fazla damlatmayin.. Burun tikanikliklarinda, her iki deligide acmanin bir anlami yok.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.