Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
MySons
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1535
|
Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 15:43 |
Hülya hanim, sizin yaptiginiz kaliteli program sayesinde ben bu forumla tanistim ve okadar cok sey ögrendim ki...bu nedenden dolayi cok ama cok mutluyum!!! Sizin yapacaginiz programi bende bütün diger arkadaslarim gibi dört gözle bekliyorum!!! Güzel seyler emek ister...biz sizin yapacaginiz güzel programinizi bekleyecegiz!!!
|
|
 |
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8271
|
Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 15:44 |
Hülya hanım A.O.A ne kadar eğitici,büyük ve güçlü bir aile olduğunu er geç farkediceklerini düşünüyorum..Bizler çocukları için en iyisini,en doğrusunu yapmaya çalışan anneleriz..Bu anlamda sizin bu bilgi yüklü projenizle çok fazla şey öğrendik ve halada öğrenmeye devam ediyoruz.....Bilgi içeriği olmayan,taklit programlarla kim sunarsa sunsun,insanların yüreklerine hitap etmedikten sonra biryere kadar gidileceğide kesin...Medya dünyasının unuttuğu şey "annelik YÜREKLE" yapılan bi iştir,benim yüreğime hitap etmedikten sonra gerisi boş..Kime program yaptırırlarsa yaptırsınlar memnun olunmayacağı kesin..Biz sizleri çok özledik belki ama bu haklı duruşunuzu da gönülden destekliyoruz   birgün görüşeceğimiz kesin..Herşey dilediğiniz gibi olsun..
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
gülce
Kıdemli Üye
Puanlar: 1537
|
Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 16:17 |
ben program yayındayken hamile bile değidim  bu yüzden kendimi çok şanssız hissediyorum.ne yazık ki faydalanamadım
ancak bir gün kanalları gezerken;Hülya hanımla karşılaştım(tabi bunu şimdi anlıyorum;o zman tanımıyordum  )telefonla katılan bir anneye normal doğumdan bahsediyordu;son ana kadar ayakta dolaştığını hatta doktora gidip gidip hala gelmedi mi doğumum dediğini söylüyordu  o kadar içten;samimi anlattı ki yürekten söylüyorum işte o an doğurasım geldi  
sonra da günlerce aradım;sonradan öğrendim kaldırıldığını 
umarım istediğiniz şartlarda bir kanalla anlaşır;programınıza kaldığınız yerden devam edersiniz.zira ben hiç doyamadım da 
sevgiler....
|
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 16:24 |
Sevgili Hülya Hanım..
Sizi ilk keşfettiğimde Showmax deydiniz,ve kızım Zuhal 3 aylıktı ve ben sanki 3 ay önce neden yoktunuz diye size hep sitem ederek izledim:)Gecelerim uykusuz gecerdi ama kızım uyuduğu halde ben sabah sırf sizi izlemek için kalkardım..O zamanda program ismi ve sunucusu değiştiğinde çok sinir olmuştum o sunucular bana düşmanım gibi geldi çok iticiydiler  Sizin yerinizi dolduramadılar asla..
Diğer kanala gectiğinizde çoğu arkadaşıma tavsiye edebiliyordum artık çünkü bi platforma bağlı olmayan bi kanaldı ama ordada sevincimiz kursağımızda kaldı 
|
 |
hande
Altın Üye
"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"
Puanlar: 3307
|
Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 16:30 |
Hülya hanım ,
Siz nasıl bu projeyi yürekten istiyorsanız, bizde aynı duyguları paylaşıyoruz inanın.Herşey en başta yavrularımız için.Attığınız her adımda yanınızdayız.Hiç merak etmeyin...Bir seslenin yeter 
Bir gün yine televizyonu açtığımızda :
''MERHABA SEVGİLİ ANNELER VE ANNE ADAYLARI, MERHABA SEVGİLİ BABALAR VE BABA ADAYLARI, BİR ANNE OLUNCA ANLADIM PROGRAMINDA DAHA BİRLİKTEYİZ.'' sözleriyle karşılaşacağımızı biliyorum 
Sevgiyle kalın...
Düzenleyen hande - 17 Eyl 2008 Saat 16:40
|
|
 |
_bilge_
Altın Üye
Puanlar: 2056
|
Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 23:28 |
en kısa zamanda hep beraber nice programlara inşallah....
|
 |
DENİZKIZI
Elmas Üye
Puanlar: 5273
|
Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 23:40 |
sizin sayenizde burdayız, kendimi bu yüzden çok şanslı hissediyorum
hepimiz tek yürek olarak arkanızdayız 
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 9866
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 01:20 |
elbet bir gün sizi bizi anlayan,kaliteli program yapabildiğinizi bildikleri halde bizler bu programdan sizden yoksun bıraktıkları için pişman olacaklarını çok iyi biliyorum.elbette bir gün yine karşımızda sizi göreceğiz ekranda sizden ne kadar yararlandığımızı görüpte izleme oranının çok üzsütnde olduğunuzu gördüklerinde kafalarını hangi taşlara vuracaklarını şaşıracaklar er yada geç bu olacak ben buna canı gönülden inanıyorum ve size sonsuz sevgilerimi gönderiyorum iyi yürekliliğiniz karşısında kimse kayıtsız kalamayacaktır.
Düzenleyen ifakat - 18 Eyl 2008 Saat 01:22
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |