Hocam saygılar.3 yaşındaki oğlum ayaklarının kavis olan yerlerini içe basıyor.evde çıplak ayak dolaştırıyorum.kumda yürümek hoşuna giderse deniz kenarına götürücem.çok hareketli bir çocuk fakat abisi hep iri büyüyünce(babaya çekmiş)küçük oğluma zayıf deyip üzülüyorum.3 yaş yeni doldu.15 kg.96 cm.bacakları da çok kıllı.abiyle hep bi çekişme içindeler.çok zıt karakterleri.abi çok kıskanıyor kardeşini.denge sağlayamıyoruz çocuklar arasında.psikoloğa da gittik fakat bi sorun görmeyip bana mükemmellliyetçi yapınız var rahat olun dedi.bi cd verdi büyük oğlumla bana.içinde kuş sesi-su sesi ve birinin meditasyonmudur nedir özgüvenle ilgili bi konuşması var.1-2 dinledik.bişey değişmedi.sürekli biri bizi dinleyip 200 tl alsın istemiyorum artık.para kolay kazanılmıyor hocam.sonuç yok çünkü.oğlan da sessiz yapıda.konuşmuyor-utanıyorsorun yok deniyor.bende yaz okullarına izci-kampına yazdırdım büyük oğlumu belki sosyalleşir.bi nevi içimi döktüm size büyüyüm ve aynı meslek grubundanız.hemşireyim.hastalarıma psikolojik destek veriyorum ama eve enerjim kalmıyor demekki.tavsiyeleriniz nedir hocam.saygılarımla..ellerinizden öpüyorum..