Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - içe basma?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumiçe basma?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 281
Mesajın Direkt Linki Konu: içe basma?
    Gönderim Zamanı: 12 Haz 2012 Saat 14:06
Hocam saygılar.3 yaşındaki oğlum ayaklarının kavis olan yerlerini içe basıyor.evde çıplak ayak dolaştırıyorum.kumda yürümek hoşuna giderse deniz kenarına götürücem.çok hareketli bir çocuk fakat abisi hep iri büyüyünce(babaya çekmiş)küçük oğluma zayıf deyip üzülüyorum.3 yaş yeni doldu.15 kg.96 cm.bacakları da çok kıllı.abiyle hep bi çekişme içindeler.çok zıt karakterleri.abi çok kıskanıyor kardeşini.denge sağlayamıyoruz çocuklar arasında.psikoloğa da gittik fakat bi sorun görmeyip bana mükemmellliyetçi yapınız var rahat olun dedi.bi cd verdi büyük oğlumla bana.içinde kuş sesi-su sesi ve birinin meditasyonmudur nedir özgüvenle ilgili bi konuşması var.1-2 dinledik.bişey değişmedi.sürekli biri bizi dinleyip 200 tl alsın istemiyorum artık.para kolay kazanılmıyor hocam.sonuç yok çünkü.oğlan da sessiz yapıda.konuşmuyor-utanıyorsorun yok deniyor.bende yaz okullarına izci-kampına yazdırdım büyük oğlumu belki sosyalleşir.bi nevi  içimi döktüm size büyüyüm ve aynı meslek grubundanız.hemşireyim.hastalarıma psikolojik destek veriyorum ama eve enerjim kalmıyor demekki.tavsiyeleriniz nedir hocam.saygılarımla..ellerinizden öpüyorum..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119453
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2012 Saat 22:18
Esasinda anlattiklariniz her evde olan; olagan bir durum. Siz iki kardesin arasina girmeyin, birakin ne halleri varsa, kendileri halletsinler. Yoksa etrafa daha cok paralar sularsiniz. Oyle CD lerle, meditasyonla bu isler olmuyor. Zaman en iyi ilactir. 3 yasindakinin kilosu cok iyi, ama boyu baya uzun oldugundan "zayif gosteriyor".

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Haz 2012 Saat 22:32
Yukarı Dön
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2012 Saat 08:38
Küçüğün ayak kavisi olan yer olduğu gibi yere yapışıyor yürürken.nedendir,önemsemelimiyim.saygılar...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2012 Saat 19:15
Duz tabanligi var. Devamli parmak ucunda ve ciplak ayak kumda yurumesi faydali olabilir. Ayakkabi ve tabanliklar sadece "gorunumu" duzeltir, tedavi etmez. Biraz "soyacekimdir".  
Yukarı Dön
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2012 Saat 22:54
Teşekkürler hocam.abisinde ve babasındada var.ama babamız askerlik yaptı sorun olmadı yanii.Smile
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2012 Saat 23:35
Oyle bir laf, 1. Cihan Harbi esnasinda vardi. Asli fesli yoktur, artik Askerlik icin ayaga filan bakmiyorlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.