Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - idarar yolları enf
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumidarar yolları enf

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eylusum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Konu: idarar yolları enf
    Gönderim Zamanı: 18 Kas 2007 Saat 23:18
kızım 17 mayıs doğumlu yani dün 6. ayını bitirdi ama bu 6 ay içinde ilki 29 ağustos ve diğeride 20 ekim olmak üzere 2 defa idrar yolları enf geçirdik. perşembe günü bezinde pembelik görünce cuma hemen dr a gittik ve idrarda lokosit görülüp kültürü beklemeye karar verdik ama bugün yoğun bir kusma yaşadık yediğinin hepsini çıkarma şeklinde her öğün sonrası çıkardı ve acile gittik kan ve idrar testleri yapıldı ve yine kültürü bekleyerek antibiyotiğe karar verileceği söylendi. kaçak varmı diyede ilaçlı film yaptıracağız ama ben ne yaparak bunun önüne geçebilirim hergün kendimi suçlamaktan deliye döndüm.  teşekkürler
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 18:21
Merhaba...
Kendinizi neyle suçluyorsunuz anlayamadım. Yaşadıklarınız çok sık görülen bir durum ve sizle de pek ilgisi yok. Alt temizliği sırasında önden arkaya temizlik yapın. Kakasını hemen temizleyin, bekletmeyin. Bol su içirin. Hepsi bu yapabileceğiniz. Batın USG her halde yapılmıştır diye düşünüyorum. Geçmiş olsun. Sevgiler...
Yukarı Dön
eylusum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 20:01
evet usg si sorunsuzdu zaten. bugün kültür sonucunu aldık ve malesef gene üreme var 10 gün 70lik amikozit iğne yaptırıp sonra gene tahlil ve kültür vereceğiz temiz çıkarsa sondalı film ve 2 ay kadar sonrada sintigrafi kararı alındı dr tarafından. bol su ve temizlik konusunda bende bunları uyguluyorum ama ...teşekkürler.
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2007 Saat 22:19
Geçmiş olsun. Kolaylıklar...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.