|
İdrar yaparken pipide şişlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haz 2024 Saat 21:50 |
Hocam merhaba,
Oğlum 4,5 yaşında sünnetsiz Hocam bugün idrarını yaparken fark ettim idrarınu yaparken pipisinin üst uç kısmı idrarını yaparken sivilce var gibi şişiyor idrarınu yapınca iniyor. Sünnet derisini geri çektiğimde herhangi bişey olmadığını gördüm. İnternette ise yaptığım araştırmada Fimozis diye bişey duydum fakat oğlumun pipisinin sadece üst uç kısmı şişmekte ve herhangi bir enfeksiyon vb bu zamana kadar olmadı. Bu neden olabilir sayın hocam? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
YÜZBİN KERE YAZDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sağlık ile ilgili Türkçe siteleri okumayın! Tamamı abartıdır. Bütün maksatları, sizleri korkutup, doktorlara koşmanızı sağlamaktır! Çocuk rahat idrar yapıyor! Sakın gidip de kurcalatmayın. Zaten ilk söyleyecekleri, "Sünnet edelim!" olacaktır. |
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklısınız hocam. Peki sayın hocam idrar yaparken tarif ettiğim üst uç kısmındaki şişlik neden olabilir ? Rahatça çişini yapabilmekte. Pipi ucunda darlık vs olabilir mi ? Elleri arada pipisinde oluyor anlayamadım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yapışma olabiliyor. Sabunlu sıcak su küvetine oturtun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam. İdrar enfeksiyonu vesaire zor işeme gibi sorun yok fakat, o dediğim gibi fimozis sünnet derisi darlığı varsa sünnet yaptırmalı mıyım? Yoksa bekleyebilir miyim sorun olmadığı için |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Rahatça çişini yapabilmekte."
Siz kendiniz SÖYLEDİNİZ!!! Ne istiyorsanız onu yapın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|