|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
OYKULUS
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İdrar yaparken yanma ve vajina kapalılığıGönderim Zamanı: 30 Eki 2015 Saat 22:08 |
|
Merhaba,ikiz kızlarımdan biri 1 haftadır gripti,2 gündür de idrarını yaparken çok acıdığını söylüyor,iye olmuş olabilir mi?idrar tahlili yaptırmadan bu u anlayabilir miyiz?
Bir de 1 ay önce kızları doktora götürdüm,bahsettiğim kızımın vajinası tanamen kapalı,estradiol de kullandım ama açılmıyor,diğerininki yarım açık.Doktor idrar tahlili istedi ama kızlar hastanede yapamadılar,ben de ihmal ettim ancak doktor mutlaka cerrahi müdahaleyle açılması gerektiğini söyledi,ne yapalım? Teşekkürler |
|
![]() |
|
OYKULUS
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Eki 2015 Saat 22:15 |
|
Bu arada kızlar Aralık ayında 7 yaşında olacaklar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Eki 2015 Saat 08:07 |
|
IYE ile hicbir alaksi yok, Sabunlu su ile yikayin , hatta 10 dakika kadar sicak sabunlu su icinde oturtun, gecer.
Estriol'u nasil kullandiniz bilmiyorum... 1 hafta; gunde:2x1 mercimek kadar kapalilik uzerine surun, 1 hafta surmeyin. Bu seklide istediginiz kadar devam edebilirsiniz. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|