Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - idrar yolu enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuidrar yolu enfeksiyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3384
Mesajın Direkt Linki Konu: idrar yolu enfeksiyonu
    Gönderim Zamanı: 08 Eki 2009 Saat 12:26
CryHamileliğimin son aylarında idrar yolu enfeksiyonu iki kere geçirdim. Doğum sonrası tahlil yaptırdım enfeksiyon en üst seviyede ve ağrısı böbreklerime vuruyor. Dr. 10 tane iğne verdi. Acaip derecede iğnede korkuyorum. ve canım çok yanıyor. 5 tane vurdurdum kaldı 5 tane. Nazar mı değdi ne oldu bilemiyorum maalesef doğum sonrası bir türlü sıkıntılardan ve dertlerden kurtulamıyorum. ve kendimi hala toparlayamadımCry Ne yapacağımı bilemiyorum artık depresyon belirtileride baş göstermeye başladı....ALLAHIM yardım et ve bir çıkar yol göster...
ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2009 Saat 12:37
canım öncelikle geçmiş olsun.ama lütfen kendini olumsuzluğa itme.malesef hastalandın ama iyileşmek için de mücadele etmek zorundasın.ve sonundada iyi olacaksın.bu hastalığa bir kere yakalandın ne yapacaksın tedavi olmayacakmısın.olacaksın başa gelen çekilir ama sen kendini böyle koyverirsen hiçbirşeyin üstesinden gelemzsin.ne güzel dünyaya minik bir varlık getirdin.onun tüm sorumluluğu sende.sen böyle yaparsan o yavrunun hali ne olur.depresyon için bir uzmandan yardım al canım.tekrar geçmiş olsun
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2009 Saat 12:41
Canim benim cok iyi anliyorum seni... Canim cikti o idrar yollarindan..Hamileyken vardi ama dogumdan sonra bir azdi pir azdi... Kanamaya kadar gitti... 1 ay kanama yapti... Ben hapla kuruttum elhd. bazen yokluyor ama.... Keske hap verseymis doktorun...

Cok gecmis olsun, oku kendinizi bol bol... Allah sifa versin... KAramsarliga dusme, dogumdan sonra yasiyoruz dogum sonrasi sıkıntılari... 2 cocuk annesiyim senin gibi daha iyi anlayabiliyorum her yere yetisme kaygini...
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2009 Saat 16:34
zülal çok geçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli kullan vede bol bvol su iç en iyi tedavi yolu su ve sütte yapar
RABBİM tez zamanda şifalar versin cnmClown
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
Esra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3989
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2009 Saat 16:44
canım çok geçmiş olsun...Cry
BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!
Yukarı Dön
piraye Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 385
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2009 Saat 17:06
ya bende bu sıkıntı bende nerden çıktı diye sters oluyordum bu doğumun bel ağrısı gibi bir başka armağanıymış demek ki..şu kadarini söyleyeyim sana canim ben bu idrar yolu için gitmediğim bölüm kalmadi tam 12 de iğne yedim ama hala biraz yoruluyum sabah hemen kalktığım da 2 bardak su içmeyeyim geberiyorum sancidan bunun tek çaresi bol bol su içmek ve çok fazla yorulmamak kesinlikle..çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2009 Saat 17:10
çok geçmiş olsun DisapproveDisapprove
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2009 Saat 20:18
zülal gecmıs olsun ıcını ferah tut.bunlarda gecer sabır de sıkı sarıl evladına.allah acıl sıfa versın..Ermm
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.