|
İdrar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Bahamuy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şub 2024 Saat 13:50 |
Merhaba hocam oglum 9ocak 2020 doğumlu,1 haftadır lazimliginda idrarın üstünde yüzen yağ tabakası gibi bir şey görüyorum.dışardan bir madde karışmadığına eminim .son günlerde çok ayçekirdeği yedi ilgili mi bilmiyorum.tabaka ilk başta dikkatli bakılınca görülüyor çiş lazimlikta bekleyip zaman geçtikçe belirginleşiyor.tahlil yaptırmalı mıyım,ne olabilir , cevabınız için teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Idrar ile "yag" CIKMAZ!!!
|
|
![]() |
|
Bahamuy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
file:///storage/emulated/0/Download/yahya%20%C3%A7i%C5%9F.html
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Idrarda "yag" olabilmesi icin :
Senelerden beri agir bobrek yetmezligi olmasi gerekir!! Oyle durup dururken, saglam bir cocukta, OLMAZ!
|
|
![]() |
|
Cok ugrastim resim yuklenmedi yag degilse baska ne olabilir tahlil yaptirmam gerekir mi idrar bekledikce olusmasi dogal bir sey midir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Takip edin. Ya pisik kremidir, ya da; daha evvelce bir sey(??) damlamistir.
Tekrarlamazsa, zaten bir onemi yoktur. Saglam bir cocukta, asla olacak is degil! Agir bobrek yetmeliginin SON safhalarinda olur!
|
|
![]() |
|
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 218 |
Merhaba endiselendiginizi gorunce yazmak istedim.Kiziminda lazimliga yaptigi yaslarda uzun sure beklediginde sizin de tarif ettiginiz gibi yag gibi bi tabaka olusuyordu.Denemek icin oglumada lazimliga yaptirip beklettim.Ayni goruntu olustu.Endiselenmeyin demekki bekleyen idrarda boyle bi goruntu olusabiliyor.
Düzenleyen esraa35 - 23 Şub 2024 Saat 22:58 |
|
Esraaa
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|