|
İdrarda glukoz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fertu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2023 Saat 22:39 |
Merhaba Hocam
3 yaş 10 aylık oğlum kilo 15 boy 103cm Oğlum ara sıra sabahları çok halsiz kalkıyor.2-3 saat kıpırdamadan yatıyor soğuk terler döküyor. Ardından 2-3 kere kusuyor. Sonra kendine geliyor. Bu sabahta kusması ve ciddi halsizliği vardı. Doktora götürdüm. İdrar tahlilinde glukoz 150 keton 300 çıktı. Doktor beni telefonla aradı. Keton yüksekliği kusmasına bağlı ama idrarda glukoz beklemediğimiz bir şey dedi. en az 8 saat hiç birşey yemesin açlık şekerine bakalım dedi. Tabiki endişelendim. Evde şeker ölçüm cihazı vardı. Ölçtüm 166 çıktı. Ölçmeden 2 saat önce 1 simit ve meyve suyu içmişti. Yarın sabah aç karnına hastaneye götürmelimiyim? Bana yol gösterebilirmisiniz hocam Şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117909 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aç karnına bakılır.
Aç karnına bakıp bana yazın.
|
|
![]() |
|
Fertu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
12 saat açlıkta 89 çıktı hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117909 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İdrar tahlilini BAŞKA yerde tekrar yaptırın.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam idrar tahlilini tekrarlattım. İdrarda glukoz negatif çıktı.
Bu sabah tekrar çok halsiz kalktı. Çok fazla terledi ve titremeye başladı. Şekerini ölçtüm 57 hemen süt verdim yavaş yavaş kendine geldi. Bu dengesiz şekerin sebebi ne olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dengesizlik yok, yanlış öçülmüş. Aldığı bütün ilaçları kesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|