|
İki farklı konu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Tem 2018 Saat 10:32 |
Hocam merhaba, benim iki farklı sorum olacaktı.
1. Oğlum 3yas bitti 12.7 kg 95cm. Hocam biz çiş olayını baya halletmistik, hiç zorlamadan sadece yönlendirdim. İdrarini çok rahat yapıyor hiç sorun yok kendi hallediyor. Lakin kaka normalken soruna dondu bir anda oldu.anlamadim bir anda nasıl böyle olduk hatta.hocam kakasini tuvalete ya da her hangi başka bir yere yapmak istemiyor, sadece beze yapmak istiyor, beze yapiyor.kabiz olmuştu kabizdan sonra daha da travmatik oldu kakasi gelince bağırıyor hopluyor ağlıyor tutuyor sonra geri gönderiyor kakayi beze takmadigim sürece böyle yapıyor sonra kabız oluyor bez taksamnda ağlayarak korkuyorum anne diyerek çok zor yapıyor.kisir döngüye girdik kendini kabız edene kadar yapmıyor sonra canı aciyor daha çok tutuyor iki gündür kakası için bez takıyorum kakası düzeldi. Bez yoktu kakası gelmiş bez yok diye aglayarak bağırarak pantolonuna kakasını tutamadı ve yaptı.ben şimdi nasıl bir yol izlemeliyim hocam.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2.sorum esimleilgili hocam eşimi çocukken bir anda çok fazla arı sokmus ağır alerji gelişmiş hastanede iğne yapmışlar 3gun sonra düzelme başlamış yani olumden donmus.doktor arı sokmayacak sokarsa ölür demiş . Daha öncesinde akrep de sokmuş ondada aynı olmuş ve ondada aynı şeyi söylemişler.simdi eşim 37 yaşında geçen haberlerde arı sokmasından birinin oldugune dair haber gördüm.hocam hala eşim için bu durum devam ediyormudur yani 20yil geçmiş üstünden daha fazla hatta. Yani bı arı bile soksa Allah korusun korkuyorum hocam.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 4 yasindan evvel soyleyenlerde bu gibi problemler olabiliyor.. Bu konu ile ilgili yazilarimi okuyun, cok anlatildi.. 2- Bilemem... Garantisi yok.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki 2.konu ile ilgili yapacağımız ya da yapmamız gereken ya da yapmamızı onerdiginiz bir şey var mı 🙏 bizim için bir şey yapılabilir mi
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arilardan uzak durun, veya yaninizda, EpiPen enjektoru veya, Adrenalin ampul,enjektor ve ampul kesecegi bulundurun. Bir veriste; kilo basina, 0,01mg olacak sekilde hesaplayin. MISAL: 80 kilo X 0,01=0,8mg. verilir..... Adrenalin1/1000 ve.. 1mg/ml olacak.. Yani 1ml'lik enjektore; 0,8 cekilecek, 0,2 ampulde kalacak.. Damar veya adeleden verilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|