|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yeys ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2015 Saat 18:46 |
merhaba hocam,
oğlum 25 aylık. bu aya kadar anne sütü alıyor diye inek sütü verme gereği hissetmedim. ama bu ay sütten kestim ama oğlum hiç süt içmiyor. limon yemiş gibi ekşitiyor suratını süt içince. içine şeker,bebe bisküvisi,bal,meyve bile koydum sever belki diye ama içmiyor. sabahları bi bardak süt ,yumurta, un ve bal ı pişirerek muhallebi hazırlıyorum, sonrasında bi tatlı kaşığı kadar peynir yiyiyor, yoğurt ise hergün olmasa da arada bi kaç kaşık yer.. süt içmemesi sıkıntı olurmu? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunluk;600ml sutun kalsiyumunu; Yogurt, peynir ve sutlu tatlilarla verebiliyorsaniz, bir problem olmaz. Soguk sut denedinizmi?
|
|
![]() |
|
yeys ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
600 ml.. pek sanmıyorum günlük o kadar kalsiyum alabildiğini.. gerçi krem çikolata istediğinde keçiboynuzu pekmezi sürüp veriyorum, onda da kalsiyum oranı yüksek diye biliyorum..
soğuk sütü de denedim içmiyor malesef :( bir de 25 aylık erkek, ama hala tek kelime bile etmiyor.. bi kelime bile söylemiyor.. sadece ıh diyor ve elimizden tutup istediğini göstermeye çalışiıyor,tahmin etmemizi bekliyor.. tabii artık istediği şeyler arttığı ve biz de her zaman anlayamadığımız için çok sinirleniyor ve ağlıyor, yani evin içinde sürekli bi ağlama hali var konuşamadığından.. abisi de 2,5 yaşında konuşmaya başlamıştı ama o en azından kelime kelime konuşuyordu 18 aylıkken.süt istiyorsa düt, biyere gitmek istiyorsa atta derdi.. bunda hiç kelime yok.. erkek çocukları geç konuşur diye bi yazınızda okumuştum ama böyle hiç kelime olmayınca da normalmi... algısı iyi, söylediklerimizin nerdeyse hepsini anlıyor,en azından anlamaya çalışıyor.. diliyle ilgili sıkıntı mı var desem, ses çıkartıyor,arabalarıyla oynarken araba sesi yapar kendi kendine, oyun oynarken filan sesler çıkartır aaaww filan gibi... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Sutlu gidalar harici, bitkisel urunlerden kalsiyun alabilmeniz icin, inekler gibi , inek olculerinde, o bitkilerden almaniz gerelir.
Mesela. Brokkoli'den almak isterseniz, cocugunuza hergun 2.5kg Brokkoli yedirmeniz gerekiyor. Inekler o sayede aliyorlar. 2- Erkek cocuklari 4 yas bitene kadar hic konusmayabilirler. Lutfen arastirma yapmadan sual sormayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|