arkadaşlar bıldıgınız üzere ıkıncı kez anne olma heyecanı içindeydım.aılemızde var olan sıkıntılardan sonra bu habere hem cok şaşırmıstım hemde sevınmıstım karısık duygular içerısındeydım.ama artık alışmayada başlamıstım ıkıncı kez annelıge
fakat elçindekı gıbı rahat bır hamılelık gecırmıyorum malesef

oyle olur sanmıstım

gecen ay kanamam oldugu için düşük rıskı nedenıyle 1 ay yattım bu durum en cok elçini üzmüştü çünkü bana fazlasıyla düşkündü ve bu onu hırcın yapmıstı cok

gecen hafta ıkılı tarama testımız vardı ve sonucunda problem oldugu ortaya cıktı.4 gün uyku uyumaadım desem yerıdır

bılen bılır elçindede yarık dudak problemımız vardı ben daha beterınden korktugum ıcın kafayı yedım.
bu aksam başka bır dr a yönlendırıldık ve detaylı ultrasona gırdım ve mutlu haberı aldım bebek gayet saglıklı hıcbır sorun yok dedı dr ama bır daha kı ay tekrar gelın bır daha kontrol edelım dedı.

dıcegım oki hamıle arkadaslarım testlerı yaptırın mutlaka ve sonrada muhakkak bır profesyonele gıdın her sonucta ıllakı gebelıgınızde bır problem var demek degılmıs annenın hormonlarından dolayıda boyle sonuclar cıkabılıyormus

yanı bana soylenen o

Düzenleyen elcinim - 11 Ara 2009 Saat 00:27