Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ikinci bebekte de göğüs ucu çatlakları yaşanır mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuikinci bebekte de göğüs ucu çatlakları yaşanır mı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 18:47
Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

Canım öncesinde başlamayı dene birde e vitamini kapsülünü kırıp sür lansi.. kremde başla belki öncesinde cildi güçlendirirsen bu sefer çok sıkıntı olmaz bilemiyorum tabi ama denemekte fayda var Smile
evet canım bende ilk zamanlarda çok çektim ama sonradan e vitamini kapsül dedi doktorum onu aldım çok faydası oldu ama sanırım iyileşmesine yakın kullandım çok faydasını gördüm belki daha önce başlasan daha çok faydası olur Smile

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 19:17
Bilgee hayırlı olsun canım ya çok şaşırdım ve sevindimBig smile
Sağlıklı bi hamişlik sağlıklı bir doğum ve doğum sonrası dilerim canımApprove
Bende çok çekmiştim bu ağrıyı ama snein kadar değil,bi çok şeyide denedim demişsin,inş. aynı sıkıntıları yaşamazsın canım
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 21:24
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

Teşekkür ederim Fatoşcum,biliyor musun yeni doğum yaptığımda bu sorunumu yazmıştım ve sen o zaman bana göğüs kalkanını tavsiye etmiştin,ve ben hemen almıştım,sütyene değmediği için daha az acıyordu ama yara iyileşmesine maalesef bi faydası olmamıştı,her emzirme işkenceye dönüşüyordu,eltini duyunca kaderim yavaş yavaş şekillenmeye başladı Cry demek oluyosa hep oluyo bu sıkıntılar,

Canım sen şimdiden bunları düşünme, ee göğüs kalkanını başında kullanmak gerekiyor tabi, sen başında kullanmaya başlarsan, belki önüne geçebilirsin Smile

Düzenleyen fatoş - 23 May 2011 Saat 21:24
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 21:27
Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Teşekkür ederim Fatoşcum,biliyor musun yeni doğum yaptığımda bu sorunumu yazmıştım ve sen o zaman bana göğüs kalkanını tavsiye etmiştin,ve ben hemen almıştım,sütyene değmediği için daha az acıyordu ama yara iyileşmesine maalesef bi faydası olmamıştı,her emzirme işkenceye dönüşüyordu,eltini duyunca kaderim yavaş yavaş şekillenmeye başladı Cry demek oluyosa hep oluyo bu sıkıntılar,

Canım sen şimdiden bunları düşünme, ee göğüs kalkanını başında kullanmak gerekiyor tabi, sen başında kullanmaya başlarsan, belki önüne geçebilirsin Smile
Gögüs kalkanı nedir?

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 21:34
Orjinalini yazan: peperutka peperutka Yazdı:

Gögüs kalkanı nedir?
Google'dan aratabilirsin, anne bebek sitelerinde satılıyor.
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 21:37

Orjinalini yazan: peperutka peperutka Yazdı:

Gögüs kalkanı nedir?
Google'dan aratabilirsin, anne bebek sitelerinde satılıyor.
Acıtmazmıkı o sert gıbı ben gogus pedı aldım o işe yaramazmı?
Yoksa ıkısıde farklı işe mi yarıyor?
Teşekkürler

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 21:39
Hem kaymıyomu o kalkan bıde acıtmıyomuSmile cok sordum

Nasıl kullanılıyor?

Düzenleyen peperutka - 23 May 2011 Saat 21:40

<
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 21:43
Acıtmıyor, kaymıyor, göğüs pedi ile arasındaki fark göğüs ucunu nemli bırakmıyor. Göğüs ucu kalkanın içinde kalacak şekilde kullanılıyor.

Düzenleyen fatoş - 23 May 2011 Saat 21:43
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.