Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ilaç kullanımı kulak için acil...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumilaç kullanımı kulak için acil...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
candor Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesajın Direkt Linki Konu: ilaç kullanımı kulak için acil...
    Gönderim Zamanı: 18 Haz 2011 Saat 14:23

Hocam merhaba,

Bizim mayısın ortasından beri bir enfeksiyonumuz var (geçmeyen) daha öncede ses kısıklığı konu başlığıyla görüşmüştük sizinle

Dün akşam oğlumun duyamaması biraz daha çok artınca çok endişelendim bugün kbb uzmanına kulağını gösterdim (daha önce çocuk doktorumuz kulağında sıvı var diyerek alerji şurubu ve nazonex sprey vermişti) kbb uzmanı kulağına bakar bakmaz ufff çok kötü dedi bende gördüm kulak zarının etrafı kırmızı ve kulak zarı bombeliydi alerji şurubu bunu iyileştirmez birkaç gün sonra kulak enfeksiyonu olarak geri gelirsiniz dedi ve duocıd 250mg şurup birde flagyl şurup verdi 10 gün kullanılacak dedi şurupları henüz kullanmadım sizden haber bekleyeceğim ne yapmalıyım

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119559
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2011 Saat 10:30
Anlattığınız durum, ne allerji ilaçları ile nede antibiyotiklerle iyileşmez. Hemen; İliadin ped. burun damlasını, burnuna günde 2x2 şer damla damlatın (3gün) Bunu takiben Serum fiz. günde 6x10'ar damla gene burnuna damlatın. Akşamları da yastığına 2 damla "Cold-mix" damlatın.  Allerji ilacı kullanarak Orta kulaktaki sıvıyı koyulaştırdı iseniz, iş kötü, "glue" tabir edilen bu durum oluştı ise, cerrahi yöntemle, onun kulak zarından içeri girilerek temizlenmesi gerekir. İnşallah bu durum oluşmamıştır. Mutlaka 10 gün sonra tekrar gösterin, benimde haberim olsun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.