hocam yanıtınız için çok teşekkür ederim.ne yazıkki bazı dr.larımız çalıştıkları hastaneye katkı olsun diyemidir bilemeyeceğim ama sürekli çocuklarımızı hasta diye tahlile gönderiyorlar. hatta ilaç yazıp yok yere ilaç kullandırıyorlar.hatta benim oğluma 2 aylıkken ameliyat bile demişlerdi kordon kisti var diye fakat sadece doğumdan sonra olan ve çoğunlukla görülen zamanla kendiliğinden geçen bi su toplanmasıymış.zamanla kendiliğinden kayboldu ve ameliyata gerek kalmadı..
allah sizden razı olsun hiçbir karşılık beklemeden bıkmadan usanmadan sorularımıza yanıt veriyorsunuz sizin sayenizde çocuklarımız yok yere ilaç vb şeyler kullanmıyorlar.
hocam çok fazla soru soruyorum ama bir sorum daha olacak..ben oğluma doğduğundan beri multitabs kullanıyorum..yine aynı komşum oda kızı için kullanıyor.fakat geçen kontrolünde dr.u multitabs kullanma onun içindeki d vitamini çok az çocuğun kafası kapanmamış demiş(sanırım bıngıldak demek istedi komşum)..onun için devit kullanmasını devitin içindeki d vitamini oranının daha çok olduğunu söylemiş. hocam bu ne kadar doğrudur.1 ay m.tabs 1 ay d.vit kullanacakmış. size danışmak istedim benim oğlumda böyle bir sorun olmadı..birde d vitamini bıngıldak içinmi kullanılıyor ben raşitizm hastalığını engellemek için kullanılır diye biliyordum. aydınlatırsanız çok sevinirim. saygılar.....