|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() Gönderim Zamanı: 18 Eki 2010 Saat 12:57 |
|
![]() iyiki varsınız
teşekkürler
işte yazı
Dikkat: Amerika'da nezle ve öksürük için 2 yaş altı ilaçlar üreticiler tarafından gönüllü olarak piyasadan kaldırıldı. Bunun yanı sıra yine küçük bebek ve çocuklar için Sudafed içeren ve üst solunum yolu açıcı (decongestant - dekonjestan) olduğu söylenen ilaçları da babamın (kendisi doktor) tavsiyesi üzerine hiç kullanmadık.
|
||
![]() |
||
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 4966 |
![]() |
|
canım balgam söktürücü olarak antibiyotik kullanmamak için hep sudafed yada bricanly yada mukolitik kullandık neden kullandırmadı baban merak ettim daha dün amcamın kızı( kendisi çocuk cerrahı )tuğşatta ufak bir iki öksürük vardı onun için aradım sudafed dedi bana şimdi merak ettiğim ikiside doktor biri kullan diyor biri kullanma diyor sebebini yazarsan sevinirim içim rahatlasın açısından yani ![]() ![]() |
||
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
||
![]() |
||
şefo ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1186 |
![]() |
|
biz ilaca meraklı tooplumuz ilaçsız olmaz
|
||
|
||
![]() |
||
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 4966 |
![]() |
|
bide yazında iki yaş altı demişsin şimdi benim oğlum 2.5 yaşında ama daha önceden bronşit olmuştu o zaman çok kullandım sudafed şaşkınım şimdi
![]() |
||
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
||
![]() |
||
![]() |
|
normalde çok fazala ilaç kullanma taraftarı değilim ama yarın nasip olursa ameliyat olacak oğlum eğer öksürük ilerlerse ameliyat ertelenecek o açıdan verdim ilacı normalde olsa doğla yolları deneyen insanım en son olarak ilaç kullanırım ![]() |
||
||
![]() |
||
nurdan ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1760 |
![]() |
|
Allah razı olsun KAdir Beyden o olmasa napardık bilmiyorum.. çevreme bakıyorum bilinçsiz o kadar insan varki üzülüyorum valla çocuklarının haline..anlatmaya çalışıyorum ama nedense anlamakta istemiyorlar..nasıl bir alışkanlıksa artık..
![]() |
||
![]() |
||
nurdan ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1760 |
![]() |
|
|
||
![]() |
||
emre ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 4001 |
![]() |
|
3 hafta oldu emre halan iyileşmedi.... bilinç bi iş yapmayayım dedim ama mecburen dr gittim. dr anlattım derdimi oda kilosuna tarttı ve ona göre ilaç yazdı... ilaçları kullanıyoruz ama halan gelişme yok
farenjit di, grip oldu, şimdi ise nezle dönmüş durumdayız..... ilaç kullanmaya meraklı dedğilim, ama gerçekten bilinçli bi ilaç kullanmak için iyice araştırmak gerek, |
||
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|