|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
eransen
Üye
Konu: ilaclar hk.Gönderim Zamanı: 18 Oca 2012 Saat 15:58 |
|
Merhabalar doktor bey,
Okuyorum okuyorum çok üzülüyorum.Neden güven duyarak gidebileceğim bir doktorum yok çocuğum için?
Kızım 4 yaşında. Kreşle birlikte hep hasta.Önce ateş ve öksürükle başladı. Ateşini düşürmeye çalışmıyorum. Bu sebeple de genelde kendiliğinden düşüyor. Ateşle birlikte kulak ağrısı ve halsizlik de başlayınca dr.a gittik.Kulak ağrısı sebebiyle antibiyotik yazdı.Özellikle sol kulağı muayene ederken enf. başlamış dedi.Kulak ağrısı olunca antibiyotik gerekiyormuş.Antibiyotik kullanınca kulak ağrısı ve ateş bitti. Bir de Hydryl... öks. şurubu yazdı. Çooook öksürüyor.Bitmek tükenmek bilmiyor.Sabah akşam gece. Önce dolu dolu.Şimdi kuru kuru.Sakin olmaya çalışıyorum. Aktivitesinde bir sıkıntı yok ateş yok burun akıntısı var. Bu ilacı öksürüğü bastırmak değil söktürmek için yazdığını söyledi. Kullanmalı mıyım ? Sabrınıza ilginize teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Gönderim Zamanı: 18 Oca 2012 Saat 22:27 |
|
Hydryllin; ihtiva ettigi 'diphenhydramin' dolayisi ile cocuklarda zararlidir. http://www.answers.com/topic/diphenhydramine
|
|
![]() |
|
eransen
Üye
Gönderim Zamanı: 18 Oca 2012 Saat 22:43 |
|
Vermedim zaten. Teşekkürler gerçekten...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|