|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zehraeroğlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2015 Saat 22:40 |
Kadir hocam merhaba,ben 6 senedir kronik urtiker ve anjiodem hastasiyim.ne ataklar gecirdim anlatamam.ama son 1.5 senedir izmirde bi prof a gidiyorum ve uyguladigi tedavi sayesinde bu 1.5 senede sadece bir kere atak gecirdim.bir kizim var sekiz yasinda sizin de istanbuldan hastaniz.simdi kismetse ikinci bebegime 2 aylik hamileyim.ama urtikerim ve anjioodemimden sebep 1.5 senedir kür halinde iki ilac (aşı) kullaniyorum.bu tedaviye basladigimdan beri cok rahatim.hergun atak geciren ben 1.5 senedir sadece bir kere gecirdim.simdi size ilac isimlerini yazayim siz kullanip kullanmamam konusunda yorum yaparsaniz sevinirim.iki ayri kadin dogumcum kullanma dedi ama urtikerime bakan immioloji prof dr um benim hastalarim kullaniyor diye devam etmemi tedaviyi birakmamami istiyor.bir de sizin yorumunuzu almak istedim
Düzenleyen zehraeroğlu - 15 Nis 2015 Saat 22:51 |
|
![]() |
|
zehraeroğlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birinci ilan NOVO-HELİSEN depot toz akari asisi.ayda bir kere koldan 0.8 miktarinda vuruluyorum. Kadin dogumcum icinde aliminyum hidroksit var.ileride bebegin zeka gelisimini etkiler hatta cok cok ileride sizofren olabilme ihtimalini artirir dedi.Diger asi ise XOLAIR 150 mg.yine ayda bir bir sag kola bir sol kola olmak sartiyla toplamda 300 mg vuruluyorum.siz de bu ilaclara bi bakip yorumunuzu yaparsaniz sevinirim.bu arada bu ilk yazdigim novo ya kesinlikle kullanma diyor kadin dogumcum ama diger xolaire o kadar sert bakmiyorlar.
Düzenleyen zehraeroğlu - 15 Nis 2015 Saat 22:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120659 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Novo-Helisen, bir cins asidir. Hicbir zarari olmaz. O keriz kadin-Dogumcunuza soyleyin, cocuklara yapilan, BUTUN KARMA ASILAR icinde; Aluminyum Hidroksit vardir ve hicbir zarari yoktur.. Acsinda;1-2 kitap okusun.
2- XOLAIR: Omalizumab. Monoklonal antikor grubu bir ilacdir. Astim tedavisinde kullanilir. Eger; "atak" dediginiz, astim krizleri ise, bu ilac tam da bunun icindir. Hayret, Turkiye'de bu grup ilaclari bilen doktor varmis!!! Bu yeni grup ilaclarla ilgili bir yazim olacak, onu okuyun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
Hocam evet xoloir astim ilaci ama urtiker hastalarinda da cok etkili oldugundan urtiker icin kullaniyorum ben.ve cok memnunum.hergun urtiker atagi geciriyordum son 1.5 yilda sadece bir kere urtiker atagi gecirdim ama tabii 1 ay surdu.cok zor gunler geciriyorsum bu tedaviden once hocam.yuzum gozum sisliklerle surekli acillerdeydim.lezyinlarda cabasi.ama 1.5 yildir bu iki ilac sayesinde cok cok iyiyim.novo helesen 5 yillik bir kür.sikayetim olmasada devam etmem lazim.xoloir ise bikac ay sonra bitecek bi tedavi.bu kadar memnun kalmisken kesmek istemiyirum ama doktorlar farkli konusunca kafam allak bullak oldu.bu arada novo helesin in recetesinde de kullanmayi yaziyor.
Düzenleyen zehraeroğlu - 16 Nis 2015 Saat 08:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120659 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz; o "farkli konusan" doktorlara bos verin...
O kerizlere bir sorun bakalim; "Monoklonal antikor" ne demek diye, ne bildikleri belli olur. Bu ilacin; Astim disindaki kullanimlari ile ilgili guvenilir bilgi; "henuz" yoktur. Sizde; Iyi netice verdigine gore kullanin.. Belki ilerde, daha kesin bilgiler okuruz. Siz tedavinize aynen devam edin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Nis 2015 Saat 18:50 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|