Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - iliadin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumiliadin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
reyyan52 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Konu: iliadin
    Gönderim Zamanı: 22 Oca 2014 Saat 21:25
Hocam merhaba kizim beş gün sonra üç ayini dolduruyor.yeni grip geçirdi bikaç gündür ellerini kulaklarina götürüyor.Dünden beri biraz keyifsiz ara ara inliyo kulağını ovduğumda sanki rahatlıyor.eski maillerden birinde iki aylik bebek için iliadin kullanılabilir dediğinizi hatırlıyorum bunun üzerine herbir burun deliğine ikişer damla damlattım.Sonra o maili aradım ama bulamadım.ilacın prospektüsünde 2 yaş altında kullanılmaz yazıyor.Şimdi şüpheye düştüm acaba yanlışmı yaptım.Damladan birsaat kadar sonra kızımın keyfi yerine geldi.Damlayı kullanabilirmiyim?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118908
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2014 Saat 23:05
Gerekmiyordu, bosuna damlattiniz. Gerekse idi damlatabilirdiniz. Zira "Kulak agrisi" oldugunda, degil ovmak, elinizi bile surdurmezdi...
Yukarı Dön
reyyan52 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2014 Saat 16:49
Hocam tekrar merhaba dun size kizimin kulagini ovunca rahatliyo kulaginin agridigini dusunup iliadin kullandigimi yazmistim sizde gerek olmadigini soylemistiniz agrisa kulagina dokundurmaz dediniz bende damlayi kestim.kizimin bugun eli hep sag kulaginda ve huzursuz hocam ne yapayim.birde hocam uc dort gundur kizim sumuksu sekilde kaka yapiyo karnida agriyo gibi sicak havlu koyunca rahatliyo bagirsaklarinda problem olabilirmi ne yapmaliyim.kizim bes gun sonra uc ayini dolduruyo altibuçuk kilo.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2014 Saat 19:32
Ya Domuz Gribi geciriyor, yada fazla beslediniz.. Istahi artti ise, fazla beslediginizden oluyor. istahi azaldi ise; Domuz Gribi...
800gram fazla olmasi; sikayetlerinin fazla beslenmekte oldugunu gosteriyor..
Tabii siz genede uyanik olun, hem asiri beslenme, hem Grip ayni anda olurmu? Olur!!
Kulak agrisindan en ufak bir supheniz olursa; Iliadin'e baslayin.
Yukarı Dön
reyyan52 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2014 Saat 19:47
hocam zaten gripti iki üç gündür düzelmişti onbeş günde sadece 100 gr aldı.gripten dolayı istahsizdi tam düzeldi derken yine huysuz iki gündür  istahi da yok.bu durumda domuz gribi mi geçiriyor? ekstra bisey yapmama gerek yok değilmi hocam? grip icin anlattiklariniza devam...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2014 Saat 19:55
Aynen devam edin.
Yukarı Dön
reyyan52 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2014 Saat 20:42
Hocam birde domuz gribinde ateş ve kusma da olmasi gerekmiyomu.ayaklarini karnina dogru cekip duruyo spazmo panalgine fitil verebilirmiyim karin agrisi icin.birde enfazla üç yada dört kez az az yapiyo kakasini yinede domuz gribi olabilir mi cok endiselendim kusura bakmayin ne olur hocam.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2014 Saat 01:59
Spasmo-Panagin, her iki durumda da kullanabileceginiz bir ilacdir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.