|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
AlyaDerin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AlyaDerin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şub 2015 Saat 16:50 |
iyi günler Hocam,
22 Aylık kızım 6 ayından beri sürekli kanda beyaz küre yüksekliğinden dolayı tedavi görüyor. İlac kullanımı bittiğinde tekrardan başlıyoruz. Yaz döneminde pek birşeyimiz yok fakat baharlarda ve kışta bu durum sürekli halde. en son yapılan testler son 6 aydır, serelojik inceleme yapıldı ve iga değeri alt sınırın 3 kat altında çıktı. Normal değer 99-1070 arası Kızımın 32 çıkmıştı. sürekli aydabir testi tekrarlıyoruz bu ay 9 a kadar düştü. Dr"ların dediği tedavisi yok tükürük bezlerindeki antikorlar yok bu böyle devam edecek belki ilerde düzelir düzelmez ise değişik tedavisi var dediler. hergün bactrim yarım ölcek kullanmamış gerektiğini kalabalık ortamlara girmemesi gerektiğini ve fazla mikroplu ortamlarla temas etmemesi gerektiğini söylediler. İlk başta ben antibiyotiği kullanmadım ve malesef hastaneden taburcu olduğumuz 5.günü tekrar beyaz küre 45 lere yükselerek yatış yaptık. Hergün antibiyotik kullanmak çok üzüyor beni kimse doğru düzgün bir acıklama da yapmıyor. Tlf ulaşmaya çalıştığım dr."lar muayene ve soru ücretlerinden bahsediyor. Bu immünyetmezlik tedavisi olmayan bir hastalıksa sonu ne olacak. İçim parçalanıyor lütfen ne yapmam gerektiği hakkında bir yol gösterin..... Teşekkür ederim.
|
|
Aşık der inci tenden, incinme incitenden. Kemalde noksan imiş, İncinen incitenden...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118272 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cidden cok safsiniz.....
Sitemizin ilk sayfasindaki, "Yeni Doganin Kan Degerleri" makalemi okuyun... 1-6 ay arasi cocuklarda; WBC: 6.0-17.5 degerleri NORMALDIR... Turkiyenin keriz doktorlari, 6 aylik bir cocugun WBC degeri ile eriskin degerni ayni sanacak kadar budaladirlar... Sizin cocugunuzu, Eriskin WBC: 4.5-11.0 olan; :Referans degerleri" ile mukayese edip, sizi enayi yerine koyuyorlar.. Siz en iyisi, elinizdeki butun tahlilleri bana bir yazin... |
|
![]() |
|
AlyaDerin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AlyaDerin
Kızım 2 ay sonra 2 yaşına basacak. Şuan tam 21 aylık. Bütün testlerini hastaneden alıp size en kısa zamanda göndereceğim. Bağışıklığı yok diyorlar. Artık havadan şüphe eder oldum ki söz konusu kızım olunca bıraktım saflığı aklım yerinde olmuyor. Suan samsundayım getirin derseniz sizin ilgilenmenizi yürekten isterim.. Teşekkürler
|
|
Aşık der inci tenden, incinme incitenden. Kemalde noksan imiş, İncinen incitenden...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118272 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bagisikligi; VAR... Verdikleri ilaclar yuzunden, kiziniz devamli hasta oluyor.. Eski mailleri okuyun..
Ben; USA Arizona'dayim, nasil getireceksiniz??? |
|
![]() |
|
elamutlu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi günler hocam |
|
![]() |
|
elamutlu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
Hocam ayrıca WBC 9.23 ve bütün kan değerleri normal
tekrar teşekkürler.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bosuna aliyor.. O isler, onun zannettigi gibi degil... Bir yerlerden yarim-yamalak bir seyler duymus, onu tatbik ediyor.. Sozum ona; Bactrim'in "Immunomodulator" etkisinden faydalanacak...O burda calismaz.
Bagisikliginda; hicbir sey yok... sizin IgE, IgA ve IgM leriniz YUKSEK!!! Ne bicim, "bagisiklik yetmezligi", resmen bilmiyorlar, salliyorlar. Yetmezlik olsa, bu degerler "sifir" olur. Hicbir sey yapmayin, hicbir dediklerine inanmayin... Emin olun, bagisiklik konusunda hicbir bilgiye sahip degiller. O iltihapli sivilcelere, kulak cubugu ile Batticon degdirin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Mar 2015 Saat 19:47 |
|
![]() |
|
Çok teşekkürler hocam. Birşey daha sormak istiyorum müsadenizle. Bactrimi 6 ay kadar kullandık çocuğuma herhangi bir zararı olmuş mudur? Ve ileride bactrim kullanmak zorunda kalsak bu ilaca karşı direnç oluşmuşmudur?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|