|
inatçı ateş |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
maritza
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: inatçı ateşGönderim Zamanı: 11 Kas 2022 Saat 10:12 |
|
Hocam Merhaba,
04.11.2011 doğumlu kızım İpek 1.5 yaşından beri sadece sizin tavsiyelerinizle büyüyor.Doğal olarak kuvvetli bir bünyesi var,sık hastalanan bir çocuk değil.Ben 1 haftadır grip olduğunu düşündüğüm birşey geçiriyorum. Şiddetli boğaz ağrım var,ateş çok baskın değil ,dün itibari ile sesim de gitti. İpek 2 gün önce okuldan ateşli geldi, çarşamba ve perşembe ateş hep yüksekti,müdahale etmedik.Dün gece 40larda seyretmeye başlayınca 1 kaşık calpol verdik ama belirgin bir düşüş olmadı. Başka ilaç vermedik.Bugün 38lerde seyrediyor.Çocuk ayakta ,online derslerine giriyor.Ama halsiz ve orta şiddette öksürüğü var. Ballı limon,zencefil,serum fizyolojik....Başka birşey yapmadık. Alışmışız sizden onay gelmedikçe birşey yapmıyoruz,inatçı ateş bizi korkuttu.Ne yapmamızı tavsiye edersiniz? Hem benim için hem İpek için.... Sevgiler, M.
|
|
|
m.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Kas 2022 Saat 19:10 |
|
SAKIN farkli bir sey yapmayin, aynen devam edin.
|
|
![]() |
|
maritza
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Kas 2022 Saat 10:45 |
|
hocam bugün ateş şükür 37lerde...ikimizde de boğaz ağrısı ve öksürük devam ediyor...benim sesim kısık,öğretmen olduğum için zorlanıyorum. tavsiyeniz olur mu? tantum verde?
|
|
|
m.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Kas 2022 Saat 20:08 |
|
Tantum Verde kullanin, ama gene de, bagirmayin!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|