Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - inatçı ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

inatçı ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
maritza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 88
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maritza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: inatçı ateş
    Gönderim Zamanı: 11 Kas 2022 Saat 10:12
Hocam Merhaba,

04.11.2011 doğumlu kızım İpek 1.5 yaşından beri sadece sizin tavsiyelerinizle büyüyor.Doğal olarak kuvvetli bir bünyesi var,sık hastalanan bir çocuk değil.Ben 1 haftadır grip olduğunu düşündüğüm birşey geçiriyorum. Şiddetli boğaz ağrım var,ateş çok baskın değil ,dün itibari ile sesim de gitti. İpek 2 gün önce okuldan ateşli geldi, çarşamba ve perşembe ateş hep yüksekti,müdahale etmedik.Dün gece 40larda seyretmeye başlayınca 1 kaşık calpol verdik ama belirgin bir düşüş olmadı. Başka ilaç vermedik.Bugün 38lerde seyrediyor.Çocuk ayakta ,online derslerine giriyor.Ama halsiz ve orta şiddette öksürüğü var.

Ballı limon,zencefil,serum fizyolojik....Başka birşey yapmadık.

Alışmışız sizden onay gelmedikçe birşey yapmıyoruz,inatçı ateş bizi korkuttu.Ne yapmamızı tavsiye edersiniz?

Hem benim için hem İpek için....

Sevgiler,

M.
m.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119375
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2022 Saat 19:10
SAKIN farkli bir sey yapmayin, aynen devam edin. 
Yukarı Dön
maritza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 88
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maritza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2022 Saat 10:45
hocam bugün ateş şükür 37lerde...ikimizde de boğaz ağrısı ve öksürük devam ediyor...benim sesim kısık,öğretmen olduğum için zorlanıyorum. tavsiyeniz olur mu? tantum verde?
m.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119375
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2022 Saat 20:08
Tantum Verde kullanin, ama gene de, bagirmayin! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.