|
İnatçı Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Paticik35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Paticik35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 19:56 |
Merhaba Kadir Hocam, oğlum 4,5 yaşında.
Cumartesi akşamüzeri burun akıntısı ve yüksek ateş başladı. 39,5 civarlarında gezindi. Hiç ama hiç keyfi yoktu sürekli inledi kıvrandı, evin icinde yürüyemedi bile. 4 saatte bir calpol pedifen dönüşümlü verdim. İlaç etki edince keyfi yerine geliyor, yiyecek bir şeyler atıştırıyor ama ilacı verdikten 3 saat sonra yine ateş yükseliyor suratı kıpkırmızı oluyor aşırı keyifsiz bitkin bir hale geliyor kolunu bile kaldıramıyor. Bugün sadece sabah 9 da ilaç verdim bir daha vermedim, akşamüzerine kadar çıkmadı. 4-5 civarlarında yine ateş başladı 38 şu an. Burun akıntısı dün çoktu bugün azaldı. Sık sık burnunu temizledim. Öksürük yok. Bugün ara ara karnım ağrıyor dedi. Ateş varken çok ama çok üşüyor hatta titriyor sürekli örtünmek istiyor. Bu kadar üşümesi normal mi? Dirençli inatçı bir ateşi var, yarın doktora götürmeli miyim?
Düzenleyen Paticik35 - 26 Şub 2024 Saat 20:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Grip geciriyor. Bu kinuyu okuyun yuzbin kere anlatildi!
2- SAKIN ates dusurmeyin, Ates olmazsa, bagisiklik calismaz ve hastalik suresi UZAR. Ates ve Havale ile ilgili makaleleri Yazarlar kismidaki listeden bulup okuyun. 3- Ates yaninda: Agizda pis koku+Dili kaplayan PAS tabaksi yoksa, antibiyotik gerekmez. Turk doktorlari, her atesli hastaya Antibiyotik verirler, onlara inanmayin. 4- Usume ve tutreme; atesin cikacaginin isaretidir! Ates mekanizmasini IYI okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|