|
Influenza b |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mltm18 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 May 2019 Saat 18:44 |
Hocam merhaba, 10 aylik kizimiza influenza b teshisi konuldu
Atesi 39 civari seyrediyor. Ates dusurucu surup veriyorum 6 saatte bir. surup verince ates 37lere iniyor 4 5 saat somra tekrar 39a dogru yukseliuor.Ibufen kullandik surup olarak.Ates dusurucu surup yaninda enfluvir surup yazdi doktor. Galiba antibiyotik. Bunu kullanmaz iseniz cigerlere inebilir hastalik ilerleyebilir dedi ama ilacsiz atlatilmaz mi hocam bos yere enfluvir kullanmak istemiyorum. Bol bol emiyor zaten. Ne yapmamiz lazim ne onerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120623 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN o salagin hicbir dedigine inanmayin.. Enfluvir; antiviral bir ilacidir ve ancak, hastalik basladiginda, ilk 48 saat icinde veriulirse, etkili olur. ayaktan Poliklinik hastalarinda belirgin bir iyilik hali yaratamaz.. Ancak hastaneye yatacak kadar agir geciren hastalarda, belirgin bir iyilesme hali yaratir. Size Gereksiz yere verilmis. SAKIN ates ile ugrasmayin. Herhalde yeni bir uyesiniz, zira aksi halde; bu kadar hatayi yapmazdiniz. Ilaci baslamis olsaniz bile kesin, hicbir faydasini gormeyeceksiniz. Niye inaniyorsunuz ki, bu doktorlara!! Cok okumaniz gerekiyor. |
|
![]() |
|
Mltm18 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cevabiniz icin cok tesekkurler. Esim de evde baski yapiyor ilaci kullanmaliyiz diye.. kimle ugrasacagimi sasirdim. Bebegimin oksurugu de artti sesi de kisilmaya basladi. Su asamada emzirmekten baska bir sey yapmayalim mi hocam? Bir de ates 39.5 olunca da mi ates dusurucu vermeyelim?
Eski yazilarinizi muhakkak okuyacagim su an yeni uyeyim. Gecemiz gunduzumuze karistigi icin okuyamadim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120623 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Emzirin… Burnu tikanirsa; Serum Fiz ile temizleyin. Cocuk rahatsiz olmadikca, degil ilac vermek, atesi bile olcmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cok tesekkur ederim, iyi ki varsiniz. Sayenizde ilacsiz atlattik..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|