|
influenza? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2019 Saat 04:22 |
merhaba hocam 6 yaşındaki oğlum geçen hafta pazartesi salı ateşliydi burun akıntısı hafif öksürük.persembe tekrar ateşlendi kulak ağrısı acile gittik kızarmış dedi kulak antiboyotik yazdı almadık iliadin kullandık pazar akşamı tekrar ateşlendi salı sabahına kadar 38lerde ateş çocuk doktoruna götürdük kulakta kızarıklık var iltihap var antiboyotik yazacam dedi ağrı yoktu ama.influenza testi istedi yapacak kusi yokmuş geri döndük zaten yapsa ilaç kullanmayacaktık.dun genel hali iyiydi ama gece yine ateşlendi boğazım kulağım ağrıyor diyor .hiç bu kadar kötü olmamıştır on gündür bir şey de yemiyor ateş olmayınca birkaç lokma zorla zayıfladı iyice ki zaten üç kilo geride gözaltıları çöktü.burun akıntısı beş altı gündür koyu.grip hakkında yazdiklarinizu biliyorum öyle büyüttük ama bu çok farklı hiç boyle zor ve uzun geçmedi.domuz gribi olmuştur dediginiz zamanlarda asisiz olmasına rağmen rota virüslerinde ondan dolayı endiselyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangi TIP Virus olursa olsun, yapacaginiz sey: Istirahat, bol sivi ve ilac kullanmamak. Influenza testi ne ise yarayacak??? Yapilacaklar ayni.. Isabet olmus yapilmadigi..
|
|
![]() |
|
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam günlerdir koyu yeşil olan akıntısı normal nezle gibi sulu burun akıntısına dönüştü anlamı nedir bunun gribin sonuna doğru koyu olur diye biliyorum başa döndük sanki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yeni bir Grip virusu almis olabilir.. Bakteri bulasmis olsa idi: Ates+koku+pas olacakti. Okuyun......
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
okuyorum hocam zaten günlerdir ateşli grip daha iyilesmemisti vücutta bir virüs varken başka virüs göremiyor diye biliyorum yanlış mi hatırlıyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogrudur..Misal; Kizamikli bir cocuk, hastalik suresince, Sucicegi (veya baska bir viral hastalik) dokuntusu dokmez.. ANCAK; Kizamik ve Sucicegi viruslarini ayni anda alirsa, (kuramsal olarak) olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|