|
İnfluenza |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Esra003400
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İnfluenzaGönderim Zamanı: 07 Ara 2022 Saat 09:08 |
|
Hocam merhaba, influenza için verilen e..r ilacı için ne düşünüyorsunuz 5 yaş için? Aslında hastalığın belirti verdiği 3. Gününe girdik o yüzden bu saatten sonra kullanmak mantıklı mı bilmiyorum. 39 buçuk ateşle 2 gece geçirdi. Geniz akıntısı, burun akıntısı ve öksürük gibi normal semptomlar var ancak ilaca başlama konusunda emin değilim. Bulantı kusma vs yok sadece su ve bitki çayı içiyor. Sorun şu ki bakacak kimsemiz yok ve bu haliyle iş yerime götürüyorum okula gönderemediğim için, çabuk toparlanması adına ilacı başlamalı mı
|
|
![]() |
|
Esra003400
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Ara 2022 Saat 09:12 |
|
Gece çok sayıkladı titredi ağladığı için 1 defa calpol verdim sadece. Bir de burun açıcı olarak mannitol içerikli spreyler görüyorum . Bunların bir zararı var mıdır? Serum fizyolojik bazen yetersiz kalıyor, illiadin 5 günden fazla kullanılmıyor. Mannitol içerikli olanlar kullanılabilir mi Türkiye ye yeni gelmeye başladı sanırım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Ara 2022 Saat 18:51 |
|
Virus ilaclarinin 48 saatten sonra baslanmasi anlamsiz. Zaten, yaptigi da hastalik suresini 3gun kisaltmaktir.
Mannitol icerikli spreyleri bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|