|
İnfulenza A |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2024 Saat 11:55 |
Kadir bey, 5 yaşındaki oğlum cumartesi sabah ateşli uyandı 2 gün boyunca 40 derece ateşi oldu herhangi bir müdahalede bulunmadım sadece bal limon verdim ateşi ancak düştü çok yoğun öksürüğü var. 5 aylık oğlumada bulaştı ateşi 39’u geçince doktora götürdük İnfulenza A+ çıktı abisine hiçbirşey kullanmadık bebeğe İnfulenza ilacı verdiler hastaneye yatış öneriyorlar hiçbir müdahalede bulunmasak sorun olur mu ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hastaneye yatirmak; Muhtesem Turk doktorlarinin ne buyuk dolandiriciliklarindan birisidir.
Grip icin anlattiklarimi uygulayin!! Olan hadise; 2024'de, simdiye kadar asla Grip teshis etmeyen ahmak Turk doktorlarinin kismen de olsa viruslerin varligini kerhen kabul etmeleridir. Sirf aileleri daha rahat dolandirabilmek icin ASLA Grip teshis etmezlerdi!! Yoksa, Influenza, Gribin ta kendisidir. Yillardir, Grip icin anlattiklarimi uygulayin, farkli bir sey gerekmez. Enfluvir, sadece hastalik suresini 3 gun kisaltir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Oca 2024 Saat 19:24 |
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey ilacı başlamadık ama bu sabah uyandığından beri sesi değişmiş boğuk bir sesi var. Ve bugün öğlen ağlarken boru sesi gibi ses çıkarmaya başladı göğüs kafesi çok değişik oluyor boru sesi çıkıyor balgamlı öksürüğü var. İlaca başlayalım mı bu ağlarken çıkan ses tehlikeli mi acaba ilk defa böyle bir şeye şahit oluyorum diğer çocuğumda hiç görmedim o yüzden korktum açıkçası akciğerlerine bir şey mi oldu diye
Düzenleyen Feyza13 - 03 Oca 2024 Saat 18:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tehlikeli degildir. Krup ise; "3 gece hastaligi" denir, ve geceleri havlar tarzda oksurukler olur. Gunduz bu
sekilde olanlar Gripal enfeksiyonlara baglidir. Sicak buhar ve ColdMix uygulayin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öksürürken çıkmıyor bu ses ağlarken ve ve derin nefes alırken çıkıyor. Krup mudur yine de
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|