|
ınmeyen ates ve bademcik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sezenkcrkolu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2020 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sezenkcrkolu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2022 Saat 12:26 |
hocam Türkiyeden selamlar.
oglum 6 yasında.şimdiye kadar hem bu forumdan bilgilenerek hem de size sorarak bir cok konuda aydınlandım ve de uyguladım. ıkı gundur oglumda ara ara yukselen ates ve bademcıklerinde kırmızılık var.4-5 kere terleyerek rahatlıyor atesı dusuyor ancak 3-4 saat sonra atesıyine cıkıyor.39 civarı.cok rahatsız oldugunda calpol verdim.bademcıklerı kırmızı ve sisik.ılık icecekler vermenın dısında mudahale etmedim.atesi yukseldıgınde bir kac kere kustu.ancak bu sırada cok beslenmed ancak bol su içti.hastaneye gitmedik.dilde beyaz tabaka var.koku yok..cogu kişi kosa kosa doktora gotur diyor ancak daha once hastanedeki yormalar yuzunden sıkıntılı zamanlar yasadık.hastaneye gitmemeye calısıyorum o yuzdn.hocam bademcık ıltıhabı nedenıyle mı atesı sık sık yukselıp ınıyor.ve ben ılık ıcecekler ya da acıktıgında yemek vermek dısında neler yapmalıyım. simdiden tesekkur ederim hocam cevabınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İzole "bademcik iltihabı" diye bir şey yoktur. Boğazda enfeksiyon olduğunda; boğazın tamamı enfekte olur.
Bademcikler birer "LENF BEZİ" olup, her boğaz enfeksiyonunda, çocuklarda olduğu gibi henüz antikorlar yani bağışıklık maddeleri oluşmamışsa, mikroplarla mücadele ederler ve irileşirler. Zamanla boğazdaki LENF bezlerinin ürettiği bağışıklık maddeleri yeterli seviyelere ulaştığında da, bedemciklere daha az iş düşer ve küçülürler. O yüzden KBB doktorları, bu ameliyatlar için acele ederler.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Haz 2022 Saat 13:23 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|