Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - intihal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

intihal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: intihal
    Gönderim Zamanı: 09 Nis 2021 Saat 10:00
hocam merhaba,
internette rastladim bu yaziya, doktor sizin makalenizdeki cumlelerinizin birebir aynisini kullanmis ve altina da kendi imzasini atmis.daha onceden bilginiz var miydi bilmiyorum ama okudukca altta sizin adinizi gormeyi beklemistim, farkli bir isim gorunce inanin cok sasirdim.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120747
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2021 Saat 19:09
Evet, Veli Karabuga adindaki bu HIRSIZ, benim 2004'de yayinladigim yazimi CALMIS ve kendi adi ile yayinlamis. 
Benim 2004'de yazdigim makaleyi; Yazarlar kismindaki listede : "Bebeklerin Gaz Problemi" adi altinda 
okuyabilirsiniz. 

Gerekli islemler yapilacaktir. Haber verdiginiz icin cok tesekkurler. 
Bu dahi, Turk doktorlarinin AHLAK seviyelerini gosteren cok iyi bir ornektir. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Nis 2021 Saat 04:26
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120747
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2021 Saat 04:30
Bu tip "Intihallerin" bir faydasi da, 20-30 seneden sonra bile olsa, sonunda benim goruslerimi kabul ettiklerini
 gosteriyor. 
Pek cok sitede; benim adim belirtilerek yayinlanan bir cok makalem ve goruslerim var. Onlara hicbir zaman
 bir sozum veya itirazim olmadi. 

Yukarı Dön
Eyslyrt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 418
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eyslyrt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2021 Saat 09:12
Hocam dogruyu bulmaları güzel evet ama emeğinizi bilginizi iznsiz resmen calıyorlar. Bu kabul edilemez. Kaynak belirtmek bu kadar zor mu yani. Nasıl eğitim alıyorlar doktor oluyorlar anlamış değilim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.