Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - isal kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

isal kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MevaAnnesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 176
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MevaAnnesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: isal kusma
    Gönderim Zamanı: 01 Tem 2020 Saat 17:49
iyi günler hocam 27 aylık bir kızım var 3 4 ayda bir 2 3 gün süren kusma 5 gün kadar süren isal yaşıyoruz bu 3 4 ay kusma olmadigi zamanlarda da öğürme olayi var dis fircalarken gorse bizi ogurur yada civik birşey gorsun ogurur cok ustune gitmemistim bi kere cok asiri kusma oldugu icin isal de vardi goturduk igne yapildi kesilsin diye yolladilar 10 gun sonra tekrar basladi bu sefer kesilmesini istemedim kan tahlili yapildi wbc ai yuksekti ama acil doktoru isal kusma olaylarunda yukselebiliyor ilaxa gerek yok yogurt yedir su icir ac kalsin dedi ama sonrasi gene tekrarladi 4 ay sonra bi sorun mu var diye goturdum kamerayla bakmayı teklif etti midesine korktum baktirmadim bu bi sorunun olduğunu mi gösterir 3 4 ayda bir tekrarlayan isal kusma yâda aralarda ogurme ilaç 2 3 kere kullandık 27 aya kadar onun dışında hiç vermedim doktorun kamerayla bakmasına onay vermelimiydim sorun varsa diye sizin görüşünüzü merak ediyorum hocam ona gore hareket edicem 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2020 Saat 21:45
1- Midesinde, bakilacak bir sey yok!!  Tamamen duygusal!!
2- Bu yas icin, WBC:17'nin ustu yuksektir, Turkiye'deki sahtekar Laboratuvarlarin "Referans araliklarina" inanmayin.. 
Kasten; is uzasin, daha fazla tahlil yapilsin diye, Eriskin referans araliklarini veriyorlar. 

Yediklerine ve miktarlarina dikkat edin. 
Muhim bir hastalik olsa, KILO KAYBI olurdu!! 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MevaAnnesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2020 Saat 21:59
şuan da 13.5 kilo civarı hocam
eğer gene olursa hastaneye gidip durdurmamaliyiz değil mi kusmayi içindekini atana kadar beklemeliyiz 
birde wbc si 20ydi hocam gene de ilaç gerek gormedi doktor 
birde son olarak doktorun kamerayla bakmak istiyorum dedikten sonra sorduğumda midesinde yara olabilir mikrobik birsey olabilir demesiydi ne olursa yaradan şüphelenilir ki doktorun dediğini eklemeyi unutmusum hayırlı gceeler hocam

Düzenleyen MevaAnnesi - 01 Tem 2020 Saat 23:57
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MevaAnnesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2020 Saat 23:26
SmileSmile

Düzenleyen MevaAnnesi - 01 Tem 2020 Saat 23:56
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2020 Saat 04:30
Gecmeyen, gastrit sikayetlerinin benzeri olursa. 

Devamli su/sivi gida alsin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.