|
İshal ama kakası çıkmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2024 Saat 12:58 |
Merhaba hocam dün gece düğüne gittik üç buçuk yaşındaki oğlum oyun Parkinda baya oynadı bugün sabahtan beri kakam var diyip tuvalete gidiyoruz bir kere biraz yaptı ishal sıvı halinde ondan sonraki seferlerde hep çok az az ya altına kaçırdı yada tuvalete çok az birşey yapıp çıkıyor gelmiyor ikinip duruyor karnimda ağrıyor diyor ne yapabiliriz hocam yardımcı olurmusunuz lütfen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu şekil kaka; "Dizanteriform kaka" şeklidir.
5 gün Flagyl şurup, günde:2x1 ölçek verin. Kilo belirtmemişsiniz!!! 20 kilo üstü ise, 2x2 ölçek verin.
|
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16 kilo hocam
|
|
![]() |
|
Hocam iştahsızlık var birazda halsizlik arada karnım ağrıyor diyor yarım saatte bir tuvalete gidiyor ama kakası ya hiç cikmiyo yada çok az çamaşırı pisletecek kadar genede şurubu veriyimmi biraz daha bekliyimmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İkiletme!!! Ya da bana sormayın!!!
|
|
![]() |
|
İcirdim hocam teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Tekrardan merhaba hocam iki gündür şurubu iciriyorum öyle az az kaka yapması bitti ilk gün öyleydi sadece ama ishali geçmedi ishal gibide değil sanki midesi hazmetmemis gibi öğütmemis gibi yediğini çıkarıyor günde iki yada üç yapıyor iştahı yok halsiz yorgun ne yapıyım hocam suruba devammi edeyim doktora götürmek istemiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5 güne tamamlayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|