|
ishal sıtma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuna77 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nis 2020 Saat 07:58 |
6 yaşındaki oglum 3 gundur ıshal kusma düşmeyen 39,6 ateşi var. Dün dayanamayıp dr a götürdük durumu kötüydü ne yese içse kusuyor ve anında wc ye çıkıyor su gibide dışkısı vardı.Calpol ateşini düşürmedi.Test yapıldı bagırsak enfeksiyonu dendi serum takıldı ateşi 37,5 a düştü.meptamıd dolven ve flagyl ilaçlar verildi. dün 3 gibi gitti dr a serum takıldı diye ilaca baslamadım ateş düştü biraz diye gece 38,5 oldu ama vermedim ateş düşürücü şu an hala çok karnı agrıyor ishali su gibi devam ediyor midem bulanıyor diyede sürekli ağlıyor kullanayımmı bu ilaçları yada ne kullanalım
|
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishal ve kusma beraber olursa, Rota- veya Noro- virus gibi virutik bir ishale isaret eder. Tedavisi yoktur.. Seruma gerek kalmamasi icin, kusmayi azaltmaniz sart. bunun icinde SADECE; Emedur100 fitil kullanin (En fazla:2x1)
SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin. Turk doktorlari son derecede cahil olup,"suru" icgudusu ile recete yazarlar. Gunumuz modasi; suursuzca her ishal hastasina, Dizanteri ilaci olan Flagyl yazmak. Yani bu ahmak kafa ile nasil doktor olmuslar hayret!! 1 hafta surecek, Emedur100 fitil ile kusmalari azaltin, bol su/sivi gida verin. En muhimi: LUTFEN eski cevaplari bir okuyun. |
|
![]() |
|
tuna77 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok karnı ağrıyor sıcak seyler içir demiştiniz içiriyorum ama kıvranıyor Ayrıca sürekli gegiriyor rota virüs aşısı yaptırmıstım.Elimizde emedur fitil yok meptamid şurup versem olurmu alalımmı emeduru. Ayrıca 16 yaşındaki oglumda sürekli gegiriyor Su içse gegiriyor bu bir hastalıkmı
|
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 hafta kadar surecek. Sakin ilac, hele Probiyotik ilaclardan vermeyin.
Sindirim sistemindeki harabiyet, tamir olana kadar sikayetleri olacak. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|