|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cengiz06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2017 Saat 00:27 |
Hocam 4 gun once memlekette 4 yasindaki oglum sulardan mikrop kapti kusma 1 gun oldu gecti ishal hala devam ediyor bugun sadece 1 tane sabah cikti oda salca kivamindaydi koyulasiyor sanki.. fakat oglum cok halsiz ve istasiz zaten cok yiyenbir cocuk degildi kilosu hastaliktan once 16 boyu 105 cm bu 4_5 gun icinde 1 1.5 kilo vermistir. Sizin tavsiyenizle ishal durumunda ben hic ilac vermem bu surectede vermedim fakat bu halsizlik ve istaksizlik beni tedirgin ediyor sizce ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishal esnasinda, zarar goren barsak cidari, tamiratini tamamlayana kadar istahsizlik devam edecek.. Basit ( yogurt, peynir-ekmek gibi) ve sekerli gidalar ( Komposto , Muhallebi gibi) verin..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Ağu 2017 Saat 04:49 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|