|
İshal |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kubkub
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İshalGönderim Zamanı: 10 Oca 2019 Saat 20:34 |
|
Merhaba dr bey. Arkadasimin kizi icin yaziyorum. Aslinda bayagi bir gecmis mesajlariniz okudum . Sadece ishalde bir sey gerekmiyor diyorsunuz. Ama anne olarak dr a goturmesine ragmen endiseli. Cunku burdaki dr larada guvenemiyor.
10 aylik bebegi pazartesiden beri ishal. İstahi yok.arada kusma olmus ama sik degil. gunde 7 bez kirletiyor. Sali aksami serum takmislar.emiyormus.asagiya tahlilleri ekliyebilirsem ekliyecegim. Tesekkurler
|
|
![]() |
|
kubkub
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2019 Saat 20:47 |
|
Wbc 15.74
Hgb 11.03 PLT 302 Crp 1.2 Albumin 4.5 Diski testi , yumurta ve parazit bulunmamis. Dr da temiz demis. Fotograf olarak yukleyemedim. İshali cumartesi baslamis ,pazar normal. Pazartesiden bu yana devam ediyor. Teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2019 Saat 22:50 |
|
Tek basina ishal ile ASLA su kaybi olmaz... Serum takilmasi o doktorun: "Tamamen duygusal" davranisi!! Sakin ilac vermeyin, mikroplar atilana kadar ishal devam eder.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|