|
İshal |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Duygucn
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İshalGönderim Zamanı: 09 Tem 2022 Saat 02:59 |
|
Hocam merhaba
Kızım (5 yaş) , çarşamba gecesi kusarak uyandı ve ateşi olduğunu fark ettik. Kusma tekrar olmadı ama ateş devam etti. Perşembe günü ishal başladı. İshali ve karın ağrısı devam ediyor. Ateşi çıkmadı bugün. Gün içinde 7-8 kez sulu, sesli ,nkokulu kaka yapıyor ve karnı gurulduyor zaman zaman. Genel durumu ilk güne göre iyi, iştahı da normale dönmeye başladı gibi. İshalle birlikte mikrobu atıp normale dönecektir diye düşündüm ama dizanteri olma ihtimali var mı ki diye endişelendim. Ateşin devam etmemesi ve ilk iki güne göre genel durumunun iyi olması düzeliyor olduğunu mu gösterir? Hocam mesajı tekrar düzenleme gereği duydum. Kızım yarım saate bir uyanıp karnım ağrıyor diyor bu sefer de. Son kakasını biraz yaptı, biraz daha var dedi epey ıkındı ama yapamıyorum diyor. Karnım ağrıyor diyerek uykuya daldı şu an.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Tem 2022 Saat 08:44 |
|
Dizanteri, asla kusma ile başlamaz.
Dizanteri ile ilgili yazdığım cevapları bugünden geriye giderek okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Tem 2022 Saat 08:45 |
|
![]() |
|
Duygucn
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Tem 2022 Saat 09:27 |
|
Hoca'm altına kaçırdı, fotoğraf çektim. Ona da bir bakar mısınız? Bu şekilde yapıyor genelde ama daha bol kaka yapıyor. Rengi bazen daha koyu oluyor.
Teşekkür ederim, kolaylıklar diliyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Tem 2022 Saat 12:50 |
|
Kesinlikle Dizanteri değil. Sakın ilaç/Antibiyotik vermeyin. Kendiliğinden çok daha kısa sürede iyileşir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|