|
Ishal |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: IshalGönderim Zamanı: 12 Oca 2023 Saat 10:29 |
|
Hocam merhaba 4 yaşındaki oğlum dun gece kustu kusmugu cok cok kotu kokuyordu eksimis gibi. Sonra ishal basladi hemen o anda hem kustu hem kaka yapıyordu ikisi aynı anda sonra uyudu sabah ishal olarak kalktı su gibi. Ben fazla doz b12 alımında n kaynaklandigindan şüphelendim. Kızacaksınız bize biliyorum ama 12 kilo diye yazmıştı dr 200 civarında idi b12 değeri. Puf yapılan fisfis şişede idi. 2×20mle dilalti sprey normalde bir Puf yapmam gerekirken iki Puf oldu çocuğun kendi de sıktı yetişemedim. Gece bunları yaşadık kakası daa çok tuhaf kokuyor ağır bir koku var. Tabi mikrop da kapmış olabilir bu benim tahminim sadece. Sormak istediğim şuydu ilaçtan kaynaklı bir ishalse farklı bir müdahale gerektirir mi ishal kesilmeye çalışılmalı mi.yoksa hep dediğiniz gibi bol sıvı takviyesi yapıp kendiliğinden geçmesini mi bekleyelim.
Düzenleyen kzykzy - 12 Oca 2023 Saat 10:32 |
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2023 Saat 18:52 |
|
Cocuklara B12 vitamini veren doktorlar, sahtekardirlar, dolandiricidirlar. NOKTA!!!
B12 vitamin eksikligi COCUKLARDA OLMAZ! NOKTA!! B12 vitamini suda eriyen bir vitamindir,fazlasi idrarla atilir.
Hicbir ishal turunde ASLA hicbir ilac kullanmayin. Hicmi yazilarimi okumuyorsunuz?? |
|
![]() |
|
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2023 Saat 20:00 |
|
Zaten ne zaman bir milim sözünüzden çıksam başımıza gelmeyen kalmıyor.
|
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|