|
İşitme kaybı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2023 Saat 16:44 |
İyi günler hocam, 6 yaşında 1.sınıf öğrencisi oğlumun okulunda işitme tarama testi yapılmış, oğlumu ertesi gün tekrar test etmisler ve 2 kulakta işitme kaybı diye not düşmüşler.
2 ay önceki gripte bi 10 gun duymuyorum diyordu ama sonra düzeldi, derlerini yaptirirken,evde biz bir sey fark etmedik. Gecen hafta da grip oldu, 2 gun ateşlendi hala burun akıntısı devam ediyor. Bizi kbb yonlendirdiler açıkçası endiselendik. Gecen yıl kulak ağrısı yaşamıştı 2 gun ama iliadin ile geçmişti onum disinda bir kulak problemi yaşamadık. 20db kadar ses veriyorlarmis teste, oğlum duydum duymadım diyormus ,bazen çok geldi bazen duymadım diyor. Bu şekilde isitme kaybı olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117438 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN inanmayin!!! Nerede eli bos KBB doktoru varsa, bu sahtekarligi yapiyorlar!
SAKIN bunlara gitmeyin!! Cocugunuz, cep telefonunu her 2 kulak ile kullanabiliyorsa, bie sey yok demektir. Olursa, gene Iliadin damla kullanin.
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Iyi günler hocam, okul test sonuçları yüzünden kbb sevk etti. Tekrar işitme testi ve basınç testi yapıldı. Bir kulak normal digeri sınırı hafif geçmiş dendi.kbb doktoru kulaklarda sıvı var dedi, geniz etine baktı kamera ile yuzde 70ten fazla kapalı dedi. Antibiyotik ,aferin ve iliadin muadili bir damla yazmış 20 gun sonra sıvının durumuna bakalım dedi, duruma göre ameliyat dedi. 7-8 yas gibi büyüme azalmaz mı dedim ama o zamana kadar damak yapısı bozulur ki başlamış hafif dedi. Tr medikal sitelerde kulakta sıvı antibiyotik tedavisi diyor ama siz onlara itibar etmeyin demistiniz. Kulakta bir ağrı yok şu zamana kadar sadece arada kaşınıyor gibi kurcalıyor. 6 yaşını gecti bu yaştan sonra geniz eti çok buyuk sorun olur mu? 3 aydır ağzı açık uyuyor,horluyor ve gece başı terliyor. Bu durumda iliadin kullanalım mı? Sıvı için tedavi ne olmalı? Bir de hocam daha önce size sormustum oğlumun gözünde akıntı oldu tobrased kullandık gecti ama tekrarladı siz kanal tıkanıklığı demistiniz ve iliadin ve tobrased birlikte kullanin demistiniz kullandık gecti ama yine sabah capaklanma ve gun içinde özelikle sag gozunde sulanma ve goz pınarında mat beyaz akıntı oluyor mercimek kadar, 1 aydir masaj yapmaya devam ediyoruz. Sadece masajla gecer mi yoksa tekrar damla kullanmak gerekir mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117438 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her Grip de OLAN bir durum!!! Iliadin damla ile 2-3 gunde duzelir!!
sakin bunlara para kaptirmayin. Tabiiki "ameliyat" diyecek!!! Gaye O!!! Sakin soyledikleri hicbir seye inanmayin. Emin olun bu soytariliklarin tamami boyle kendilerine yok yere "ameliyatlik hasta" icat etmek! Gozlerde "capak' olursa, tekrar benim anlattigim sekilde Iliadin ve Tobrased kullanin.. Sakin bu doktorlara da gitmeyin! Tuzak oldugu cok bariz.
|
|
![]() |
|
Sagolun hocam, bu aksam iliadin başladık. Daha önce ağrısı yoktu, muayenede kurcalandigi için mi bilmiyorum ama akşam sağ kulağım biraz ağrıyor, arada güm güm, yere su düşer gibi ses oluyor dedi. Umarım bir iki güne düzelir. Çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Yutkunurken ağrı oluyor diyor ama dayanilmayacak bir ağrı degil sanırım, elini kulagina tutuyor ağrıdı diyor geciyor. Bir de kamera ile baktıkları burun deliğindeki konka çok şişmiş, zaten burnundan nefes alamiyordu iyice zorlaştı. Serum fizyolojik ile temizligini yapıp iliadin ile devam ediyoruz hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Devam...
|
|
![]() |
|
İyi günler hocam, bu akşam iliadin damlattıktan yaklaşık 1 saat sonra sol kulağından su sesi geliyor dedi, kulagina bastirinca cuk cuk su sesi vardi,dış kulağını sildim nemli idi.acaba iliadin mi burnundan kulağına aktı yoksa kulaktaki sıvı mı aktı? Bu iyi birsey mi? Diğer kulak kuru ,bubdurumda iki kulağı da 5 gün devam edelim mi yoksa sadece sağ kulaga mı devam edelim? O ıslaklık niye oldu anlamadığım için sormak istedim, forumda bazıları kulak zarı delinmesinde sıvı akar yazmış ama biz sadece burundan 2ser damla sabah aksam şeklinde kullandik asal kulaga birsey damlatmadik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|