|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
kbryldrm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: iştahGönderim Zamanı: 11 Nis 2014 Saat 12:24 |
|
Kadir Bey merhaba..uzun zamandır yazmıyorum size ama takip ediyorum yorumları ve yazılanları.. kızım 8 gün sonra 2 yaşına girecek. kilosu 11.300,boyu ise 88 cm.. öncelikle boy kilo değerlendirmeisni yaparsanız sevinirim.
sorunumuz şu gerçi sorun olarak kabul etmelimiyim bilmiyorum ama iştahsızlık.. kızım son azı dişlerini çıkartıyor. 3 tanesi 1 ay içerisinde hatta 3 hafta içeirisinde arka arkaya çıktı diğeride yolda çıktı çıkacak.. bu nedenden dolayı yemiyor sanırım diyorum ama bakıyorum sütünü güzel içiyor. meycesini işte fındık, badem vs.. ne zaman versem yiyor. yani aslında yemekle alakalı bi sıkıntısı yok gibi. bazen oluyor gün boyu yemek yediremiyorum oyalaya oyalaya işte çorba yada yemeklerden yedirmeye çalışıyorum. et , balık, sebze vs. bazende oluyor 2 tabak yemek yiyor dolu dolu şaşırıyorum. hergün mutlaka bir kase bazen iki kase ev yapımı yoğurt yiyor bununla ilgili bi sıkıntısı yok seviyor. ama peynir yediremiyorum mesela. hangi şekildede versem red ediyor. sabahları balık yağı veriyorum bi kaşık. zymaflor kullanıyorum mutlaka hergün 2 adet. bu yemek olayını dengelememin bi yolu varmı acaba. bana göre sağlıklı beslenemiyor. çalışan bir anneyim babaanne annane bakıyor. haliyle düzen falan kalmıyor çocukta. ben yediriyorum oynaya moynaya ama işte tahmin edersiniz.. iştah şurubu falanda vermek istemiyorum sevmiyorum öle ilaç türü şeyleri.. yardımcı olabileceğiniz bir konu varsa sevinirim.
|
|
![]() |
|
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Nis 2014 Saat 15:26 |
|
Çocuğunuzun gelişimini aşağıda linki bulunan "Persentil Hesaplama"dan öğrenebilirsiniz...
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12992&title=persentil-hesaplama |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Nis 2014 Saat 06:18 |
|
2 yasmi BITECEK, YOKSA, 2 yasinami GIRECEK( eminmisiniz)
Dogdugu zaman, 1 yasina GIRILIR, 1 SENE SONRA, 1 yas bitirilir. 2 yasina girecek demek, 1 yasi bitiyor demektir.. |
|
![]() |
|
kbryldrm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2014 Saat 09:07 |
|
yaşını bitirecek yanlış yazmışım.. 24 aylık.. persentil hesaplamadan baktım tabiki ama siz söyleyince daha güvenilir geliyor:) bu sebeple size sormuştum.. teşekkür ederim.iyi günler
|
|
![]() |
|
kbryldrm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2014 Saat 09:10 |
|
bu arada bu siteden daha önce bakmak istemiştim çalışmıyor değerleri giriyorum ancak sorgulama yapmıyordu. şimdi sizin yönlendirdiğiniz linke tıkladım yine aynısı oluyor. site yöneticilerinin bilgisine..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2014 Saat 18:35 |
|
4cm boyu uzun, 400gram eksigi var. eger bu olculer dogru ise; iyi beslenen ama asiri hareketli oldugundan, kilo tutamiyan bir kiz demektir. Zararli bir durum degil, manken gibi bir kiz olur.
|
|
![]() |
|
kbryldrm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2014 Saat 13:42 |
|
eksiği var değilmi .. ancak tam olarak dediğiniz gibi aşırı hareketli bir kızım var. hiç oturmaz benim minik kızım:) ben büyütüyorda olabilirim diş çıkarması sebebi ile de kesilmiş olabilir yemesi. 2 gündür çok güzel yiyor aslında. yani bilemiyorum sanırım biz anneler biraz fazla endişeliyiz. çok teşekkür ederim Kadir Bey..bilgileriniz için kolay gelsin iyi günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2014 Saat 22:21 |
|
Belki 100 kere soyledim.
Disler; hicbir seye sebep olmazlar... Ne istahsizlik, ne hastalik, nede ates sebebi DEGILLERDIR... Biraz okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|