|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilgeakgun ![]() Kıdemli Üye ![]() hepimiz hilalcigiz:) Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: OZAN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilgeakgun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2014 Saat 15:19 |
Kadir Bey Merhaba
2,5 yaşındaki kızım dün ani başlayan karın ağrısı şikayetiyle doktora gittik,ishal ya da kusma hiç yaşamadık,tüm batın USG sinde batın sağ alt kadranda en büyüğü 13.6x6.3mm boyutlarında birkaç adet lenf gangilionu izlenmiştir yazıyordu,TİT de ise bol lökosit ve keton pozitif idi,sizden öğrendiğim nitrite bakılması ama nitrit negatif idi,buna rağmen İYE teşhisi kondu,5 adet iğne verildi,ilki dün gece yapıldı,lenflerin şişmesinin vücuttaki enfeksiyona bağlı olduğunu söyledi,hocam sizce iye yok biliyorum bu iğneleri kullanmalı mıyım,lenfler başka ne sebepten şişer,gece de 38,5 derece ateşi çıktı,bugün kızımın keyfi ve iştahı çok yerinde,sizden gelecek habere göre bu akşam iğnesini yaptıracağım, Sevgilerle
Düzenleyen bilgeakgun - 08 Eyl 2014 Saat 16:00 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasil olurda o igneleri yaptirirsiniz!!!!
Kendinize olsa acaba yaptirirmi idiniz!!!! Catmissiniz bir SAHTEKARA, agiznin payini bile vermeyi bir yana birakin, igneyi nasil yaptirirsiniz!!!! Karin agrisina, US ancak, butun her turlu muayene yapldiktan sonra ve ameliyat DUSUNULDUGUNDE yapilir.. Ama ne yaparsinizki, orasi Turkiye..... Her karni agriyana, US mutlaka yapilir. Yahu bunlarin hepsimi sahtekar, bi tane de namuslusu yokmu!!! Namuslu olsalar, US 'dan evvel bir kan sayimi yapar, WBC (Lokosit) sayisina bir bakardi, ama NIYET BOZUK olunca, her turlu melanette arkasindan gelir. Aile kendi cocugunu dusunmuyorsa, doktor hic dusunmez...Hani, ilk defa yazilarimi okuyan yeni bir uye olsaniz neysede, siz Nasil kiydiniz.. Karnindaki "lenf bezlerini" mi kafaya taktiniz.... Siz kendinize US yaptirin, sizde de gorurler, evvelAllah.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Eyl 2014 Saat 19:31 |
|
![]() |
|
bilgeakgun ![]() Kıdemli Üye ![]() hepimiz hilalcigiz:) Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: OZAN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilgeakgun
Hocam ben sizden çok şey öğrendim,tam 8 yıldır sizi takip ediyorum,ama hiç bilmediğim şeylerlede karşılaşıyorum maalesef,lenfler şişmiş vücutta enfeksiyon var belli dediklerinde ben biyerden sonra güvenmek durumunda kaldım,ayrıca kızım 1 yaşındayken yine karın ağrısı şikayetiyle gitmiştik,o zamanda başka bir doktor,tit,kan sayımı ve usg yaptırın gelin dedi bize,ben de hiç karın ağrısına usg yapılır mı deyip yaptırmadım,tit sonucuna bakarak iye teşhisi kondu ve eve geldik,ben iğne ya da ilaç kullanmadım akabinde hiç bitmeyen karın ağrısı şikayetiyle kendimizi cerrahpaşa acilde bulduk,orda usg sine bakıldı ve invajinasyon teşhisi kondu,apar topar tedaviye aldılar,o yüzden eğer ilk gittiğim hastanede usg yaptırsa idim çocuğumu o kadar saat ağrıları olmayacaktı,o yüzden şimdi karın ağrılarından korkar oldum doktor ne test yap dese yapıyorum,hocam acilde sürekli doktor değişiyor,kime güveneceğimi bilmiyorum artık,bu sahtekarlıklarına bir şekilde bile bile boyun eğiyoruz :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Invaginasyon teshisi icin, eskiden US mu vardi!!!!!
Hastayi 2-3 saat takip edersin, hic yellenmesi- kaka cikarmasi olmazsa,kusmalari baslarsa; elle muayenede supheli ise, Invaginasyondur... Yani; 2-3 senede 1 defa rastlanilacak bir hasta icin, hergun onlarca hastaya US yapmanin mantigi; bir tek Turk doktorlarinda vardir. Hadi buradaki "hassasiyetinizi" Kabul edelim de,,, IYE hassasiyetiniz ne oluyor?? Nitrit (-) oldugu halde niye Igne yapiliyor!! Neyse, bunlar hep ders alinacak hadiseler.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilgeakgun
Hocam son sorum idrarda keton cikmasi karin agrisi her gece 2-3 su bardagi su icmesi bunlar aklima diabeti getiriyor.Sizce boyle bir durum olabilir mi? Bunu baska nasil anlayabilirim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Seker hastaligi olabilmesi icin; Idrarda, "Keton"dan evvel, SEKER cikmasi gerekir.... Idrarda "seker": ++++ ise. o zaman Diabet var demektir. Seker:(-) ise, Diabet yoktur.
Kusan hastalarda, idrarda tek basina "Keton" olabiliyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|