|
Kabarıklık ve kizarik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
watcher54 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2019 Saat 23:02 |
![]() |
|
![]() |
|
watcher54 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
![]() ![]() ![]() ![]() |
2.5 yaşında oğlum, bir anda yanaklarında bu şekilde kabarıklık çıktı, ılımadın dışında ilaç kullanmıyorum. Gece öksürüğü ve burun tıkanıklığı dışında bir sorun yoktu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allerjik Urtiker.. Yedigi bir sey(??) dokunmus.. Gunde:1 defa 1 olcek Zyrtec surup, duzelene kadar icirin.. Bu konu ile ilgili yazilari okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Çok teşekkürler doktor bey, hemen bir ölçek andozol verdim, yarın da şurubu alıp veririm. Bugün bir didi, azcik da kahvaltılık çikolatada yedi. Ondan olabilir. Ancak ben 5. Hastalık olabileceğini de düşündüm, çünkü 4 gün önce gece öksürüğü ile küstü, sabahında da yine kusarak uyandı. Grip başlıyor sandım ama başka birşey yoktu. Kakası da ishal değil ama ishal sarısı gibiydi. Öncesinde başlayan ve döküntüye dönen 5. Hastalık olabilir mi? Eğer o ise birşey yapmamak gerektiğini biliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Degil....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|