Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kabızlık:(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkabızlık:(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eflalim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121
Mesajın Direkt Linki Konu: kabızlık:(
    Gönderim Zamanı: 06 May 2012 Saat 23:57
İyi günler dr bey oğlum üç gündür kakasını yapamıyor yapmaya çalışıyor ıkınıyor gözlerinden yaş geliyor bugün ilk defa ağladı yapmaya çalışırken,bir yaşına yeni girdi ve biz inek sütüne başladık korktuğum  başıma geldi kabız oldu bende süt içince kabız oluyorum ben kabızlıkla çok uğraştım oğlumda benim gibi mi olacak patates,muz,pirinç üst üste verince kaka yapma süresi uzuyordu zaten ama sonunda yapıyordu şimdi yapmaya çalışıyor yapamıyor ben şimdi süt vermiyeyim mi bir mesajda süte şeker katın demişsiniz öyle mi yapayım bu seferde şekere alışmaz mı birde duphaloc demişsiniz ondan vereyim mi ne yapabilirim kabızlığına?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119546
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2012 Saat 05:49
Duphalac veya Activa yogurt deneyin.
Yukarı Dön
eflalim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2012 Saat 08:01
Teşekkür ederim dr bey,peki sütü nasıl vereyim siz 500 ml dediğiniz için her gün tamamlıyordum daha önce devam sütü kullanıyordum ve geçen ay uzun bir aradan sonra süt sayesinde 700 gr aldı:) artık diyorum süt temel besin diğerleri adı üstünde ek besin yanlış yapmıyorumdur umarım daha sonra yemek sevmeyen bir çocuk olur mu diyede endişeleniyorum,bir yaşında 9700 gr 75 cm, süte aynı şekil devam mı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119546
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2012 Saat 20:20
Hic merak etmeyin, gelismesi gayet iyi. Beslenmesine de aynen devam edin. Kabizligi icin, biraz yag-seker oranlarini arttirabilirsiniz. Activa ve Duphalac da ihtiyac oldukca kullanin.
Yukarı Dön
eflalim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2012 Saat 10:29
Çok teşekkür ederim iyi ki tanıdım sizi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.