|
Kabızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatos34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şub 2023 Saat 22:34 |
Merhaba hocam Kızım 7 aylık Ek gıdaya henüz tam olarak geçmedik. Daha çok anne sütü veriyorum. Bundan 11 gün önce elma vermiştim. O günden sonra kakasını hiç yapmadı. 6 gün önce gliserin kansuk fitil yaptım Kakası sertleşmiş. Zorlanarak ağlayarak çok az çıkartı,hepsini yapamadı. O günden sonrada çok ıkınmada olmadığı için müdahalede etmedim. Ama son iki gündür ıkınıyor ve yapamıyor. Kayısı hoşafı, yağlı tavuk çorbası verdim. Fakat hala yapamıyor. Dün akşam 5 ml duphalac içirdim fayda etmedi.
Hocam ne yapmalıyım duphalaca devam etmelimiyim edersem dozunu bu defa kaç ml vermeliyim? Yoksa yine fitil mi denemelliyim? Fitili koyarken çok ağlıyor ve koyduktan sonrada tahriş ten dolayı Düzenleyen Fatos34 - 09 Şub 2023 Saat 22:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118231 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fitil, hemen etki eder, agizdan ilaclar, 8 saat sonra etki eder.
|
|
![]() |
|
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Merhaba ,hangi fıtil acaba ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118231 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Gliserin fitil"
|
|
![]() |
|
pelinsa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr Bey merhaba,
kabızlık sorunu benım 30 aylık kızımda da var. bir kere hemeroit de çıkardı sonra kendiliğinden geçti fakat dün gece yine oldu. kakasını 5 ya da 6 günde bir yapıyor, kakası gelince yapmamak için kendini tutuyor. fitili de sürekli vermek istemiyorum. beslenmesinde olabildiğince bol meyve ve lifli gıda almasına çalışıyorum ama en azından basur nedeniyle korkmadan kaka yapmasına alışması için ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
30 aylikta, "Basur"?????????????
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|