|
Kaburga üstünde şişlik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Zey_nep
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kaburga üstünde şişlikGönderim Zamanı: 27 Ara 2023 Saat 22:10 |
|
Hocam kolay gelsin, 8 ay once yazmıştım size, kaburga üstünde ama daha cok yumuşak dokuda hissettiğim bi sislik vardı. Hastaneye gittigimde 8mm demisti dışarıdan belli oluyordu. 6 ay sonra kontrole gel demisti genel cerrah. Geçen ay hafif ağrılar oldu orda tekrar gittim, ultrason cekti sol.memeyede bakti memede milimetrik kistler var dedi adet olmamdan bir hafta oncesiydi, memededr ağrı vardi. O şişlikte 4mm ye inmis dedi. Suan elle cok arayınca bulabiliyorum ama hala var. Araa sol tarafa bicak batmasi gibi agri oluyor kaburgaya ama. Kas mıdır bilmiyorum ama elle yoklayinca ufak ufak sislikler geliyor elime oynayan.
Bu ne olabilir hocam? Kötü bir hastalik belirtisi midir? Kaburga ağrısı neden pluyor Memedeki kistler sizce adet dönemi olusup sonra kaybolan kistler midir? Herkeste oluyor mudur? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Ara 2023 Saat 01:14 |
|
Benim bransim degil.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|