|
Kadir hoca okurlarina soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eki 2023 Saat 21:50 |
Merhaba, hocayi yormak istemiyorum kesin cevap vermistir ama 1saatir ariuorum cevap bulamadim. Bilenler yazabilir mi?
Kizim 3.5 yasinda 15 kg. Sadece 1 aksam 2 kere kulagim agriyo dedi, ertesi sabah kulak kepcesi kurumus sari akintiyla doluydu. Devam etmedi, ne agri ne de akinti. Iliadin kullanmam gerekir mi? ( bu arada her kres cocugu gibi sümüklü ve geceleri burnu tıkalı fakat bu durumlar icin hocanin dediklerini yapiyorum zaten) Eski mesajlarda herkes seffaf sividan yada kulakta beyazliktan bahsetmis fakat benim kizimda bildigin sari ve oldukca fazlaydi. Ama 1 kere oldu, iliadine gerek var mi? 2. Sorum ise iliadin bitmiyor her kullanimda, acilan bir sise bitene kadar kullanilabilir mi, her seferinde yeniden almak gerekir mi? Dolaptami saklanmali? Kolayliklar dilerim. |
|
![]() |
|
marias ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2023 Konum: tr Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Kulakta akinti olmasi durumunda; nemli bir bez ile akintinin temizlenmesi, Agri olmasi durumunda -akintiya bakilmaksizin- ; İliadin pediadrik damla 2*2, yatar pozisyonda, her burun deligine damlatildiktan sonra kafa o yone cevrilip, 1-2 dk bekletilecek Agri+ates+(akinti opsiyonel) durumunda da genelde bactrim+iliadin oneriyor Kadir bey. Ve iliadin son kullanma tarihine kadar hatta gecmis olsa bile kullanilabilinir yazmisti bir uyeye. Burun tikanikligi yogun ve gecmiyorsa yine 5 gun, 2*2 iliadin damla oneriyor sirt ustu yatar pozisyonda. Kulakta akinti yogunsa zar delinmis olabilir, zar kendini onaracaktir birsey yapmaya gerek yok demisti benzer durumlara. Yakin zamanda kizim kulak agrisi yasadiginda formu taramistim, umarim hocamiz gorene kadar, dogru ve yeterli bilgiyi aktarabilmisimdir. Sevgiler
Düzenleyen marias - 25 Eki 2023 Saat 22:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler.
Akintinin "sari" olmasi, kulaktaki seffaf akintinin, mevcut kulak kirini eritip, akitmasidir, onemli degildir. Evet, 5 gun Iliadin damla kullanin. SAKIN agrili kulaga bir sey damlatmayin. Kulak agrilarini evde KENDINIZ HALLEDIN.
|
|
![]() |
|
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Tesekkurler.
Iliadin acilsn sise kullsnimi konusunda da sormustum?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Son kullanma tarihi gecse bile kullanilabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Hocam birde sacma olabilir ama hep tek burun tikali ayni taraf. Hergece alistik artik, coldmix yuksek yastik yikama para etmiyo ayni delik hep tikali. Bir anlami var mi bunun?
Kolayliklar dilerim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yok. Tesadufen viruslar o tarafa daha fazla nufuz etmisler/
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|