Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kadir hocam lütfen yardım.parkta dusme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kadir hocam lütfen yardım.parkta dusme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yeltun Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 164
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kadir hocam lütfen yardım.parkta dusme
    Gönderim Zamanı: 23 Şub 2024 Saat 16:54
Hocam ben artık bu olanlara dayanamıyorum. Oğlum un 5 e girmesine 2 ay var evdede dusup kafa vuruyordu ama bgun ilk defa parkta oynarken başka bi cocugun üstüne doğru abanmasiyla geriye doğru sırtüstü dusup kafa arkasını  yere vurdu sert olarak. Anlık olarak birsey yoktu.yakindaki eczaneden buz koydum.saglik ocağında dr.bakti fiziksel olarak görünürde birsey yok iyi görünüyor ama takip edin dedi. Çok korkuyorum psikolojim okadar bozulduki anlatamam. O an saç derisinde hafif nokta nokta kanlanma  gibi kizariklik vardı ama buz koyunca yok oldu. Defalarca anlattınız ama  artık yüreğim kaldırmıyor. Kusma vs olunca gotureyimmi dr ye hocam sislik çökme şuan yok...ne yapacağımı şaştım kaldım artık.her düşmesinde kafa arkasini vuruyor. Nasil önlem alacağım ne yapacağım zaten her saniye arkasinda olmama rağmen oluyor bütün bunlar çok üzgünüm cook.. görmesinde kafasında 2 gün boyunca birsey çıkmaz ise sonradan bu çarpmaya bağlı birsey çıkar mı hocam

Çok şiddetli çarpma olmus olsaydı sisme meydana gelirmiydi hocam. 2 gün sonra MR cektirsek mi hocam ben bu düşünceyle nasil başa çıkacağım.gozumun önünden gitmiyor o an her an yanında olabilsem elini kolunu tutmuş olsaydım diye kendimi sucluyorum.ama cocuk işte koşuyor 
 Sizinti şeklindeki kanamalar 2 hafta içinde de ortaya çıkabilir diye okudum hocam 2 hafta diken üstünde beklemek mi gerekir

Düzenleyen Yeltun - 23 Şub 2024 Saat 19:53
Yukarı Dön
kaytug Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 129
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kaytug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2024 Saat 17:59
Çocuk düşe kalka büyür.bizim 8 yasinda ki oglan da bugun okul cikisi yuz ustu dusmus. Dudagi patlamis,cenesi yuzulmus haberimiz olmadi. Eve gelince gorduk.bi tendirdiyot surduk.gecen sene de betona kafa arkasi duşmuş arkadasi itmis. Kafasi balon gibi sisti. Buz koyduk.4 gune tamamen iyilesti.. olacagin onune gecilmez. 4, 5 saat takip et kusma felan olmazsa sikinti olmaz..
Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2024 Saat 18:45
Yani ben bu kadar sık düşen çocuğu nasıl okula göndereceğim hiç bilmiyorum. O düştüğü sahne gözümün önünden gitmiyor başka bi cocugun birden üstüne abanmasiyla geriye doğru kafa arkasini vurdu engel olamadım 1 adım ötesindeydim oysa.keske hiç cikmasaydik keşke hiç gitmeseydik diye kendimi sucluyorum kahrolmus gibiyim.surekli düşer ve hiç normal düşmez hep kafasini vurarak düşer bu da artık beni okadar yiprattiki anlatamam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120566
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2024 Saat 19:53
Moderatör Araçları 
ÇOCUĞUMA TOMOGRAFİ
yazan: LAVANYA, 31 Eki 2023 Saat 10:5
Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2024 Saat 20:00
Sayın hocam ben bütün bu yazılarınızı okudum defalarca daha önceden de.. ama işte annelik iç güdüsü mahvediyor insanı.sizinti şeklinde kanamadan korkuyorum 2 haftalık bir süreçte mi belli oluyor bu kanamalar..2 günü atlatırsak sorun yok diyebilir miyiz hocam.. şuan 5 saat geçti.. 

Düzenleyen Yeltun - 23 Şub 2024 Saat 20:09
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2024 Saat 20:07
Evet, ZAMAN alir! Genellikle de basinin YAN taraflarindan alinan darbelerle olur Alin ve arka taraf emniyetlidir. 

Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2024 Saat 20:12
Max ne kadar zamanda ortaya cikar hocam olası bir durumda bu sızıntı şeklinde geç belirti veren kanamalar. 2 hafta geçince atlatmış olur muyuz
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2024 Saat 20:20
.................................. SON........................................
Zira anlamiyorsunuz!!!!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.