|
Kadir hocam lütfen yardım.parkta dusme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yeltun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şub 2024 Saat 16:54 |
Hocam ben artık bu olanlara dayanamıyorum. Oğlum un 5 e girmesine 2 ay var evdede dusup kafa vuruyordu ama bgun ilk defa parkta oynarken başka bi cocugun üstüne doğru abanmasiyla geriye doğru sırtüstü dusup kafa arkasını yere vurdu sert olarak. Anlık olarak birsey yoktu.yakindaki eczaneden buz koydum.saglik ocağında dr.bakti fiziksel olarak görünürde birsey yok iyi görünüyor ama takip edin dedi. Çok korkuyorum psikolojim okadar bozulduki anlatamam. O an saç derisinde hafif nokta nokta kanlanma gibi kizariklik vardı ama buz koyunca yok oldu. Defalarca anlattınız ama artık yüreğim kaldırmıyor. Kusma vs olunca gotureyimmi dr ye hocam sislik çökme şuan yok...ne yapacağımı şaştım kaldım artık.her düşmesinde kafa arkasini vuruyor. Nasil önlem alacağım ne yapacağım zaten her saniye arkasinda olmama rağmen oluyor bütün bunlar çok üzgünüm cook.. görmesinde kafasında 2 gün boyunca birsey çıkmaz ise sonradan bu çarpmaya bağlı birsey çıkar mı hocam
Çok şiddetli çarpma olmus olsaydı sisme meydana gelirmiydi hocam. 2 gün sonra MR cektirsek mi hocam ben bu düşünceyle nasil başa çıkacağım.gozumun önünden gitmiyor o an her an yanında olabilsem elini kolunu tutmuş olsaydım diye kendimi sucluyorum.ama cocuk işte koşuyor Sizinti şeklindeki kanamalar 2 hafta içinde de ortaya çıkabilir diye okudum hocam 2 hafta diken üstünde beklemek mi gerekir
Düzenleyen Yeltun - 23 Şub 2024 Saat 19:53 |
|
![]() |
|
kaytug ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çocuk düşe kalka büyür.bizim 8 yasinda ki oglan da bugun okul cikisi yuz ustu dusmus. Dudagi patlamis,cenesi yuzulmus haberimiz olmadi. Eve gelince gorduk.bi tendirdiyot surduk.gecen sene de betona kafa arkasi duşmuş arkadasi itmis. Kafasi balon gibi sisti. Buz koyduk.4 gune tamamen iyilesti.. olacagin onune gecilmez. 4, 5 saat takip et kusma felan olmazsa sikinti olmaz..
|
|
![]() |
|
Yeltun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
Yani ben bu kadar sık düşen çocuğu nasıl okula göndereceğim hiç bilmiyorum. O düştüğü sahne gözümün önünden gitmiyor başka bi cocugun birden üstüne abanmasiyla geriye doğru kafa arkasini vurdu engel olamadım 1 adım ötesindeydim oysa.keske hiç cikmasaydik keşke hiç gitmeseydik diye kendimi sucluyorum kahrolmus gibiyim.surekli düşer ve hiç normal düşmez hep kafasini vurarak düşer bu da artık beni okadar yiprattiki anlatamam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sayın hocam ben bütün bu yazılarınızı okudum defalarca daha önceden de.. ama işte annelik iç güdüsü mahvediyor insanı.sizinti şeklinde kanamadan korkuyorum 2 haftalık bir süreçte mi belli oluyor bu kanamalar..2 günü atlatırsak sorun yok diyebilir miyiz hocam.. şuan 5 saat geçti..
Düzenleyen Yeltun - 23 Şub 2024 Saat 20:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, ZAMAN alir! Genellikle de basinin YAN taraflarindan alinan darbelerle olur Alin ve arka taraf emniyetlidir.
|
|
![]() |
|
Max ne kadar zamanda ortaya cikar hocam olası bir durumda bu sızıntı şeklinde geç belirti veren kanamalar. 2 hafta geçince atlatmış olur muyuz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
.................................. SON........................................
Zira anlamiyorsunuz!!!!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|