Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kafasını Çarpttı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKafasını Çarpttı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Konu: Kafasını Çarpttı
    Gönderim Zamanı: 14 Tem 2012 Saat 21:28
Sayın Hocam düşmelerle ilgili soru ve cevapları okudum ama ben anneyim herkesin başına gelen olay farklı ne olur birde bizim vakamızı dinleyin. Bugün alışveriş merkezinde bebeğimin altını değiştirmek için bebek bakım odasına gittik. Duvara monteli plastikten yapılmış tepsi şeklinde bir tablaydı alt temizleme ünütesi. Üzerine temiz bir örtümüzü serdim bebeğim ellerini dokunmasın diye ve altını temizleme başladım. Tam işlem bitti üzerini giydiriyorum o sıra hafif başını kaldırdı bize bakmak için birden kafasını geriye attı ve sert tablanın üstüne hızlıca çarptı. Tabi ağladı plastik aksam sert . Hemen kucağıma aldım sevdim okşadım arabasına koydum. Bazı yerlerde bu alt değiştirme üniteleri yumuşak oluyor bazende böyle sert bizim kızda hareketli 8 aylık kafasını kaldırır sonra tekrar yatar ama sert zemin işte oldumu oluyor. Hocam şimdi bende bu noktada size danışacağım başının arka kısmı darbe almamıştır değil mi? Hemen eve giidp Kadir hocama soracağım dedim beni ancak siz rahatlatırsınız yoksa inanın hiç aklımdan çıkmıyor .Sevgi ve saygılarımla hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120127
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2012 Saat 23:27
İnsan oğlu "bu kadar" çürük değildir, hiç merak etmeyin, hiçbir şey olmadı. Tabii bir hastaneye gitseniz, Röntgenden beyin MR'ına kadar isterler, sakın o tuzaklara düşmeyin.
Yukarı Dön
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2012 Saat 09:59
Evet Sayın Hocam eseriniz bilinçli annler yetiştirmek inanın buna . Doktora gidecek kadar pimpiriklenmedim çünkü sizin yazılarınızı okuyorum . Özel Hastanede doğum yaptım ben doktorum hastanede doğuma giremediği için özel hastanede yaptım. Size yazmıştım bebeğim 7 aylık olduğunda rutin kan testi yapacaz dedikleri için ordaki doktoru değiştirdim. Hiç kusura bakmasınlar ama bu numaraları artık yemiyoruz doktora bile ben gelişi güzel demir veriyoruz bebeklere neye göre demir verin diyorsunuz diye açık açık dedim hatta sizin dediğiniz gibi değerlerin yetişkinlere göre baz aldıklarını düşük çıkıncada bebeklere demir dayıyorsunuz dedim bu yetmiyormuş gibi her ay kan testi hem bebeklerin canı yansın hemde labaratuvarınızmı kazansın diye açık açık dedim hocam.
Çok teşekkür ederim hocam aslında bebeğin kafasının altına battaniye koydum ama dediğim gibi alt değiştirme işlemi bitince eşim hemen çekmiş bebekte kafasını yukarı kaldırıp birden geri yatınca küt etti ister istemez kafaya taktım sert yüzey çünkü ama çok ağlamadı hafif ağladı hemen sustu onun haricinde herşey aynıydı garip hissettiğim bir durum olmadı bende eve gelir gelmez size yazdım çok sağolun kendinize iyi bakın çünkü siz biz annelere lazımsınız sevgilerimle.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.